donderdag 28 november 2013

Wachten op een aanbieding...

Vroeger kocht ik gewoon alles wat we "nodig" hadden. Was er iets op? Dan namen we het wel even mee met de boodschappen.

Inmiddels gaat dat natuurlijk heel erg anders ;) ik kom bijna niet meer in andere winkels dan de supermarkt en de folders vind ik ook steeds minder interessant (want er staat gewoon heel veel snoep, chips en troep in) niet dat we nooit snoepen hoor... Maar toch, ik heb het niet elke week nodig!

Voor verzorgingsproducten heb ik nu voorraden, ik koop bijna alles in de aanbieding en ik kwam er beetje bij beetje achter dat je bijna alles wat je nodig hebt in de aanbieding kunt kopen. Zo komt het nu dus voor dat we onszelf 2 weken geleden opeens bedachten dat we wel een extra 4 seizoenen dekbed kunnen gebruiken. We slapen nu onder het zomerdeel, omdat onze kleine man ons andere deel heeft ingepikt ;)

Ik hield de aanbiedingen in de gaten, maar er kwam weinig langs... En inmiddels hadden we het s'nachts best wel koud. Maar... Afgelopen weekend was er online een actie bij de Hema, ik heb hem nu gelijk besteld en ik kan hem morgen ophalen. Het scheelde toch weer ruim €5,00

Op mijn lijstje staan nu nog sokken en verzorgingsspul voor mijn haar, we wachten dus rustig af.

Wacht jij weleens speciaal op een aanbieding?

5 opmerkingen:

 1. Ja ik wacht meestal op de aanbiedingen: 1 keer per jaar zijn de grote rollen bakpapier (30 meter) bij de A ldi in de aanbieding. Verder wacht ik op aanbieding sokken bij de A cee tion. Wasmiddel (a riel), koffe die van Douwe. Kratje bier, c. cola in Duitsland (dan koste een 1,25 liter 0,79) Vlees bij de K eurslager (dinsdag worst / woensdag gehakt en 1x per week de special - hacheevlees enz. enz.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik echt iets nodig heb, kijk ik
  Altijd even op de site van voordeelmuis.
  Daar staat waar op dat moment het product in de aanbieding is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door het zuinige gebruik van veel verzorgings-spul, doen we best wel lang met alles. Maar ook dat raakt uiteraard op. Meestal ben ik wel op tijd om voor die bepaalde producten de aanbiedingen in de gaten te houden. Soms wordt er een voorraadje van aangelegd, bij 1+1 gratis. Mijn haarverf spul heb ik altijd uit de aanbieding van het vatkruid. Scheelt vaak te helft en dat is wel zeer de moeite waard, want ik smeer toch wel 1 x in de 4 a 5 weken zo'n flesje leeg, zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind wel dat ik dat moet doen. Maar het is soms wel lastig om geduldig te blijven vind ik. Maar des te meer reden om toch te wachten vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoon had nodig een nieuwe winterjas nodig. helaas geen 2e hands kledingbeurs in de buurt dus wachten op de opruiming. maar dat zou te lang duren. toen een leuke aanbieding van c.&a: een bon van 50 % korting op een jas naar keuze. kijk...das leuk! ook een bon van 30 % korting op alles. uiteindelijk 2 winterjassen gekocht voor totaal 23,50. nu dus nog mooi 1 op voorraad voor als er per ongeluk 1 stuk gaat of er uit is gegroeid (beetje te groot gekocht :-))

  BeantwoordenVerwijderen