zaterdag 30 november 2013

Weekend

Afgelopen week is er weer veel gebeurd.

Woensdag had ik een beoordelingsgesprek op mijn werk, ik ben pas een paar maanden "echt" in dienst, maar iedere medewerker krijgt ieder jaar een gesprek over zijn of haar functioneren. Altijd wel spannend! Gelukkig waren ze erg tevreden en zijn er voor mij mogelijkheden om in de toekomst meer dagen te gaan werken en zelfs door te groeien, daar ben ik erg blij mee! Ik werk momenteel 2 dagen in de week en dat bevalt mij erg goed, ik zou dan naar maximaal 3 dagen gaan, omdat ik zelf niet meer wil werken zolang onze kleine man (en ooit eventuele broertjes/zusjes) klein zijn, ik wil dan graag de meeste dagen in de week thuis zijn.
Gelukkig snappen ze dit op mijn werk en geven ze mij de mogelijkheid om er goed over na te denken, ik wil zelf ook alles goed geregeld hebben op het thuisfront voordat dit gaat spelen, maar al met al ben ik erg blij dat ze zo tevreden zijn!

Gisteren was vriend vrij en zouden we wat sinterklaascadeautjes gaan kopen. Uiteindelijk belandden we in een winkelcentrum waar wij normaliter niet komen, maar daar was een enorme speelgoedwinkel, en wat wordt je dan gelijk hebberig zeg! ik schrok er gewoon een beetje van ;)
Ze hadden gisteren ook een mooie aanbieding, 3 halen, 2 betalen. We hebben dus uiteindelijk best veel geld uitgegeven omdat we "duurder" speelgoed hebben gekocht. Het voordeel is dat we nu wel klaar zijn met cadeaus voor kerst en sinterklaas. Hij krijgt zelfs een gedeelte voor zijn verjaardag in Februari, daar komt dan alleen nog een loopfietsje bij.
Hoewel het mij opviel hoe snel je met al die andere mensen meedoet, ben ik achteraf toch blij dat we erg leuke dingen hebben gekocht die echt jarenlang meegaan.

Vandaag was vriend ook nog vrij (wat een luxe! Hij is echt nooit 2 dagen achter elkaar vrij) en hebben we samen met kleine man zelf kruidnootjes gebakken. Een erg leuke en goedkope activiteit met je kind(eren) op een regenachtige dag ;)

Ik las op de verschillende nieuwssites dat het de komende week kouder gaat worden. Blegh! Ik hou echt meer van warmte! Vooral als ik s'ochtends om 6.15u naar het station fiets, maar we gaan wel zien wat de nieuwe week ons gaat brengen.


2 opmerkingen:

  1. welke speelgoed winkel was dat

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit was bij de toys XL, maar volgens mij was de aanbieding alleen afgelopen vrijdag.

      Verwijderen