dinsdag 19 november 2013

Verjaardag

Mijn vriend is morgen "echt" jarig, maar het hele weekend stond in het teken van een feestje.

Zaterdag ben ik s'ochtends met mijn vader en kleine man richting Dordrecht gereden, daar woont een oom van mijn vader die door ons beschouwt wordt als opa. Aangezien deze man ouder wordt, krijgt hij helaas niet veel visite meer, daarom gaan we regelmatig even die kant op. De laatste paar keren kon ik helaas niet mee, maar nu wel, en hij vond het super dat we er waren.

S'middags ben ik de keuken ingegaan, om taarten te bakken, gehaktballetjes te draaien, kipstukjes te kruiden en te bakken en salade's te maken.

Zondagmiddag kwam de hele familie op visite. Bijna iedereen bleef eten, en hoewel ik altijd veel te veel over hou, koos ik er nu voor om van alles iets minder te maken. Hierdoor was bijna alles helemaal op, dus goed gedaan op deze manier! Vriend wilde geen "echte" cadeaus, maar heeft geld gevraagd omdat hij de nieuwe Ipad wil kopen. (dit is zijn enige en echt duuuuure hobby ;) ;) ) Nou, hij heeft het geweten hoor! Aan het eind van de avond was hij een paar honderd (!!!!) euro rijker, echt enorm veel.

Gisteren moest ik een dagje werken en vandaag ben ik op zoek gegaan naar het cadeautje voor vriend (lees mijn vorige blog maar eens) Uiteindelijk heb ik geparkeerd bij het gratis gedeelte en kreeg ik in de winkel bijna €18,- korting, erg fijn!

En zo zijn we al een aantal dagen in feeststemming. Morgen gaan we niet zoveel bijzonders doen. We krijgen wel wat visite, maar verder gewoon lekker een rustige dag. S'avonds gaan we waarschijnlijk uit eten, maar dat ligt er even aan of kleine man een goed slaapje doet, als hij erg moe is, dan is er voor hem ook niks aan. We zien het wel, anders eten we gewoon thuis, ook erg gezellig ;)

2 opmerkingen:

  1. Alvast gefeliciteerd; maak er een feestelijke dag van !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd, en maak er vandaag ook een leuke dag van,
    groet

    BeantwoordenVerwijderen