zaterdag 16 november 2013

Leuke actie.... Maar niet heus....

Als ik tegenwoordig de wekelijkse folders doorblader, dan zie ik weinig leuks en eigenlijks niks wat ik "moet" hebben. Maar als ik iets nodig heb, dan kijk ik toch of er ergens een kortingsactie loopt of ik wacht een aantal weken zodat het misschien in de aanbieding komt.

Zo ook met het cadeau voor vriend. Aankomende woensdag wordt hij 29 en ik wilde hem zijn favoriete luchtje cadeau doen. Het is een luchtje van ruim €70,- dus die wordt alleen gekocht als we genoeg cadeaukaarten hebben of met speciale gelegenheden (zoals nu). Als de fles leeg is, dan gebruikt hij een ander (stuk goedkoper) luchtje, want om deze elke dag te gebruiken vinden we allebei erg duur.

Het luchtje is bij weinig parfumerieën verkrijgbaar, meestal hebben ze hem hier alleen bij de Douglas. Aangezien die iets verder weg zit, in een winkelcentrum met betaald parkeren, bestel ik meestal via hun webshop. Ik kreeg laatst een kortingskaart in de bus voor 25% korting op geuren, met uitzondering van verschillende merken en kleinere flesjes, maar deze kon ik dus mooi gebruiken... Dat scheelt een hele hoop op zo'n bedrag.

Gisteren wilde ik dus gaan bestellen. Maar helaas.... Toen ik de kortingscode invulde toen stond er: online is deze kortingscode alleen geldig op een beperkt assortiment.... diepe, DIEPE zucht! Wat is dat nu weer voor raars??

Ik kan het luchtje voor de normale prijs bestellen (dit had ik ook gedaan als deze actie er niet was geweest) maar ik baal er enorm van... Ik wil gewoon die korting ;)

Het is mij ook niet duidelijk of de korting nu wel in de winkel geldt, dus ik moet nu dinsdag naar de stad (betaald parkeren) en dan hopen dat ik de korting uiteindelijk wel krijg.... Met dese actie maken ze wat mij betreft geen vrienden!


Heb jij weleens zoiets gehad?!

4 opmerkingen:

 1. Balen hoor, dat je online niet die korting krijgt.Maar betaald parkeren hoeft toch niet? Je kunt ook dichtbij het centrum parkeren in een woonwijk of op sommige plekken aan de rand van het centrum waar het altijd gratis is. Doe ik ook altijd. Scheelt je parkeerkosten en een stukje wandelen is ook hartstikke goed voor je gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doe ik inderdaad ook vaak! Maar daar had ik dus niet eens aan gedacht, als het dinsdag droog is ga ik dat doen (ik vind door de regen lopen echt niet fijn, helemaal niet met een dreumes die door alles afgeleid wordt) ;)
   Bedankt voor de tip, ik doe dit dus bijna altijd, maar helemaaaal niet aan gedacht (stom!)

   Verwijderen
 2. Eerst ff bellen/ mailen? En als de merknaam die jij wilt niet bij de uitzonderingen wordt genoemd moeten ze jou de korting gwoon geven. Succes.
  Gr. Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik heb best vaak dat een korting nét niet geldig is op het product dat ik wil. Echt heel flauw.

  BeantwoordenVerwijderen