maandag 28 oktober 2013

Weer thuis!

Ik ben sinds gisteravond weer lekker thuis, samen met mijn zus ben ik afgereisd naar ons neefje in het buitenland, wat heerlijk om met zo'n klein frutje te knuffelen, amper een maand oud... ik heb echt genoten!

Mijn eigen mannen bleven helaas thuis, en ik heb ze flink gemist, gelukkig stond het hele ontvangstcomité gisteravond op Schiphol en kon ik hen ook weer knuffelen ;-)

Na zo'n leuk weekend was het vanmorgen weer even tijd om de rekeningen te bekijken. We hebben beiden weer lekker salaris gehad, maar er was ook alweer flink wat geld afgeschreven, onder andere voor de vakantie (nog een weekje dan gaan we al!) en voor een reparatie aan de auto, bij elkaar toch een ruime €500,- tel daarbij een mooi cadeau voor mijn moeder bij op (ze is vandaag 60 geworden!) en dan blijkt opeens dat we het niet gaan redden deze maand van de lopende rekening.

Uiteraard geen enkel probleem, we hebben een mooie buffer, die dan deze maand iets minder mooi wordt, maar we vullen hem in November wel weer aan.

Deze week ga ik flink mijn best doen om alle restjes etc op te maken. Ik kwam vanmorgen dingen tegen in de vriezer waarvan ik niet meer wist dat we ze hadden (slecht!!!!) en aangezien we dan volgende week maandag toch weg gaan, proberen we deze week even zo min mogelijk boodschappen te doen. Even de restjes opmaken. Op vakantie zijn wij altijd wat losser met geld, we gaan vast een keer uit eten en we zijn van plan om naar een klein pretparkje te gaan voor kleine man (ik probeer via vakantieveilingen goedkopere kaartjes te scoren) Dus dat is genieten, maar vooraf wel goed plannen, want dat scheelt dan toch weer wat geld ;-)


4 opmerkingen:

 1. Was dat gisteren geen gestuiter tijdens de landing?
  Wij zijn ook bezig de vriezer leeg te eten, want we trekken er ook een paar stekkers uit als wij weg gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het waaide zondagavond al aardig hard, we hadden dus een pittige landing ;-) maar gelukkig ging alles goed.

   Verwijderen
 2. Dan komt zo'n buffer goed van pas! Wij hebben ook nog een flinke reparatie van de auto op de rol staan helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar is de buffer inderdaad voor, al vind ik het nooit zo leuk om hem te gebruiken! Balen van de auto, wat kosten die krengen vaak veel geld hè?!

   Verwijderen