maandag 16 september 2013

Maandag....

En zo was het weekend weer voorbij gevlogen! Met gezellige etentjes, vriendinnen met lieve kindjes en gisteravond een ziek kindje, waren die 2 dagen zo weer voorbij.

Vanmorgen had onze kleine man geen koorts meer, maar nog wel wat verhoging. Ik bracht hem dus gewoon naar de kinderopvang, terwijl ik zelf thuis werkte. * Sarcasme aan * Zo verander je van "thuisblijf moeder" naar carrière vrouw die haar kind lekker op de creche dumpt *sarcasme uit*

Ik kon vanmorgen gelukkig nog flink wat werk verrichten, want s'middags voelde hij zich toch niet erg lekker en heb ik hem opgehaald, waarna we een heel rustig middagje hadden.

Deze week wordt ook weer een drukke week, sinds ik meer werk, vliegen de dagen echt voorbij. Dat is in financieel opzicht best wel fijn, want vorige week hebben we echt alleen het broodnodige gekocht, waardoor het wel een erg goedkope week was. Maar, geen zorgen! Deze week komen er flinke kosten aan, woensdag gaat mijn auto voor het eerst voor de APK en de auto van vriend wordt gerepareerd, hij is tegen een paaltje aangereden. Als de schade gemaakt is, en we ons eigen risico hebben betaald, gaat de auto in de verkoop, aangezien we geen twee auto's meer nodig hebben, dus dat gaat flink schelen elke maand!

Ik ben heel benieuwd hoeveel de auto nog opleverd! Dat gaat dan mooi naar de spaarrekeningen. En... dan kunnen we de eerste aflossing voor de hypotheek gaan overmaken... dat zou super zijn! eerst maar eens kijken of hij wordt verkocht.

Op naar een nieuwe week!

3 opmerkingen:

  1. De eerste aflossing van de hypotheek. Spannend, maar als je er eenmaal aan begonnen bent, dan zijn de steeds lager wordende maandlasten wel heel verslavend. Succes met de verkoop van je auto!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Ik hoop dat de auto snel verkocht is. Wat 'wat kost een gezin' zegt: het is best verslavend om je maandlasten te zien dalen :) En na elke aflossing kun je weer net wat sneller naar een volgende aflossing toe sparen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je zo flexibel kunt werken! En fijn voor je zoontje dat je hem 's middags dus kon ophalen.

    BeantwoordenVerwijderen