dinsdag 3 september 2013

Het weekend....

En toen zag ik opeens dat ik vrijdag voor het laatst geschreven had, wat gaan de dagen toch snel voorbij!

Zaterdag brachten we onze kleine man bij mijn ouders en hebben we gegeten bij een eventuele huwelijkslocatie, dat was best wel spannend en we vonden het erg leuk om te kijken hoe klantvriendelijk ze waren (heel erg!) en hoe het eten was (erg lekker)

Toen we net klaar waren met eten werden we gebeld door mijn ouders dat onze kleine man steeds wakker werd, omdat hij zo verkouden was. (vriend begon op donderdag en inmiddels ben ikzelf ook aan de beurt)
Omdat we s'avonds laat niet meer wilden gaan slepen besloten we om ook maar te gaan logeren bij mijn ouders. De nacht was erg kort met een continu wakker mannetje tussen ons in, maar het was verder wel gezellig.

Zondag hebben we er maar een rustige dag van gemaakt, ik moest nog wat werken en zo vloog de dag weer voorbij.

Gisteren mocht de kleine man weer naar het kinderdagverblijf. Ik had er een beetje wakker van gelegen, aangezien het donderdag niet zo heel erg goed was gegaan. Bij het afscheid moest hij ook heel erg huilen, ik heb nog stiekem om de hoek gewacht, maar helaas werd het huilen niet minder. Midden op de dag heb ik toch maar even gebeld; hij was met vlagen verdrietig, maar was ook gewoon aan het spelen, dat stelde me in ieder geval gerust!

Om 15u mocht ik hem weer ophalen, ik was heel benieuwd of hij daar (goed) had geslapen! (Dat was dus ook de eerste keer) nou, zeker wel; hij had ruim 2 uur geslapen en zat lekker een cracker te eten toen ik hem kwam ophalen, hij wilde zelfs nog even spelen en niet gelijk met mama mee. Dat ging dus boven verwachting goed, ik heb er nu al een geruster gevoel over.

Aangezien ik de dag wel thuis was, heb ik mooi mijn kantoor eens kunnen opruimen (en dat was hard nodig) De rest van het huis is nog niet helemaal aan kant, maar aangezien het weer mooi weer wordt, gaan we daar maar even eerst van genieten. Het huis poetsen komt wel weer als de herfst zijn intrede doet ;-)

En zo vlogen de dagen weer voorbij. Sinds deze week ben ik "echt" in dienst bij mijn werkgever en ga ik 2 dagen per week voor hun werken. Morgen en overmorgen mag ik aan de bak. Ik heb er zin in!

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat-ie het naar zijn zin had. Volgens mij is een kinderdagverblijf (meestal) prima voor een kind, leert het andere kinderen kennen en ook andere regeltjes dan thuis. Dat leerde ik pas toen ik al vier was en naar de kleuterschool ging :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat kleine man het goed had op school!

    BeantwoordenVerwijderen