maandag 26 augustus 2013

Even wennen

Vandaag hadden we een intakegesprek bij het kinderdagverblijf, kleine man mocht mee om alvast te wennen. Het gesprek was leuk en het wennen ging goed, alhoewel ik er natuurlijk bij was.

Donderdag mag hij langer komen wennen en dan komt het engste moment; ik mag afscheid nemen en laat mijn kleine man dan achter *slik* iets met loslaten enzo... Brrrrr... Ik vind er niks aan ;)

Het zal vast een kwestie van wennen zijn, dus uiteindelijk komt het wel helemaal goed, ook voor mij/ons is het wennen, maar ook dat komt wel goed :)

Ik heb weer eens gekeken naar het budget, qua boodschappen gaan we steeds goed, maar het budget voor alle andere dingen €25,- per week, blijkt toch te weinig te zijn. Ik vind een budget wel leuk, maar op deze manier motiveert het niet echt. (en ik weet gewoon dat we geen rare overbodige dingen kopen) ik heb dus besloten om alleen het boodschappenbudget goed bij te houden.

Dit is dus €50,- in de week voor boodschappen en persoonlijke verzorging. Dat lukt de laatste tijd goed, dus dat is voor ons een mooi bedrag. Zondag zal ik weer bloggen over onze boodschappen deze week.

Fijne week allemaal!

2 opmerkingen:

  1. leuk, het kinderdagverblijf! je kleine man zal er vast veel plezier gaan beleven!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd spannend zoiets. Hoe oud is je zoontje?

    BeantwoordenVerwijderen