zaterdag 24 augustus 2013

Impulsaankopen

Gistermiddag bedacht ik me wat we konden doen, kleine man had niet heel lang geslapen en we hadden al gewandeld, gespeeld in een speeltuintje en in de tuin gerommeld in de zandbak en met water. Opeens bedacht ik me dat ik nog iets nodig had bij de Hema, dus vertrokken we naar het winkelcentrum.

Helaas hadden ze bij de Hema maar 1 ding van mijn lijstje en kwam ik er ook nog achter dat ik de kortingsbonnen thuis had laten liggen, we liepen een beetje rond en toen ik bij de kassa aankwam had ik toch best wel veel spullen!

Daarna nog een rondje gelopen en nog 2 flessen bodylotion gekocht.

Al met al kwam ik dus met veel meer dingen thuis dan ik had gepland, ik kom eigenlijk steeds minder op het winkelcentrum, juist om dit soort dingen te voorkomen. Ik koop geen onzin dingen, maar als ze niet echt direct nodig zijn, hoef ik ze ook niet mee te nemen.

Gisteravond dacht ik hierover na, ging ik nou echt uit verveling?? Wat erg eigenlijk! Ik zou toch beter moeten weten. Nou ja, volgende keer beter.

Komen jullie ook vaak met meer boodschappen thuis dan de bedoeling was?

3 opmerkingen:

 1. Haaa, dat herken ik...dat deed ook eerder wel hoor, uit verveling of andere emoties dingen gaan kopen.
  Tegenwoordig gelukkig niet meer, dat scheelt veel geld als je dat niet meer doet. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ,ik herken het ook ... ik ga heen met een briefje dat koop ik en dan loop ik nog weer door de winkel en
  ik of manlief koopt dan weer meer dan de bedoeling is.
  Dom is het.. maar ja het gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vandaag wel, een kleding zaak met 3 halen 1 betalen.
  3 shirts voor zoon2 voor 14,95. 3 overhemden voor manlief voor 69,95. En voor Ernie 3 jurken voor 130,00 euro. Slik wel een bedrag maar we zitten weer goed in de kleding. En ik ging het dorp in voor een pondje kipfilet..........

  BeantwoordenVerwijderen