woensdag 24 juli 2013

Warmte

We hebben er lang opgewacht... Een beetje zon, met nadruk op een beetje, want... Zoals het een echte Hollandse betaamt ga ik hier ook over "zeuren" pfff.. Wat is het warm! ;-)

Afgelopen nacht kon ik voor het eerst echt niet slapen, en ik vraag me toch ook steeds af hoe die muggen mij steeds vinden :-( maar...vandaag vond ik het een heerlijke dag, een beetje bewolkt, af en toe zon en een lekker windje ertussendoor. Het voelt buiten ook heerlijk aan, van mij mag het wel even zo blijven, al wordt het morgen volgens mij weer warmer, ach we zien het wel!

Het werk bij mijn baas is even heel rustig. Deze week hoef ik niet te komen en ik kreeg vandaag al een mailtje dat het volgende week ook niet nodig is, ook op mijn eigen zaak is het rustiger, daarom geniet ik maar met volle teugen van mijn extra vrije tijd, voor ik het weet vliegen de weken weer voorbij.

Ik heb de afgelopen dagen bijna niks in het huishouden gedaan, ik had er gewoon geen energie voor, maar vandaag heb ik op zolder de kledingkast helemaal verplaatst en (bijna) alle kleding uitgezocht, er kan ook weer wat op marktplaats.

Nu zit ik klaar voor de finale van heel Holland bakt, de zomerhit van dit jaar heb ik mij laten vertellen. Ik vind het ook een heerlijk (beetje kneuterig) programma en ben benieuwd wie er wint!

Wat doen jullie met deze heerlijke hitte?

4 opmerkingen:

 1. En terechte winnaar!
  Ja 'k ben d'r ook even voor gaan zitten :)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. euh naar het strand of anders thuis het zwembad in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel varen en zwemmen en hebben we een keer geen zin om te varen dan ook thuis het zwembad in :)
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle luiken dicht, en zandzakken voor de deur!

  BeantwoordenVerwijderen