zondag 14 juli 2013

Verjaardag

Vandaag heb ik mijn 26ste verjaardag gevierd, we zaten heerlijk in het zonnetje te genieten!

Officieel ben ik morgen jarig, maar aangezien wij gewoon moeten werken, hebben we er vandaag een feestje van gemaakt samen met familie en vrienden.

De laatste jaren vierde ik onze verjaardagen altijd met avondeten erbij, maar door alle drukte van de afgelopen tijd, vond ik dat even een beetje te veel werk.

We hebben dus iedereen s'middags uitgenodigd en lekker hapjes en drankjes verzorgd, we hadden wel gekozen voor wat hapjes die we zelf konden maken, zoals worstjes in bladerdeeg (super makkelijk en altijd een succes) en gehaktballetjes in satesaus. Daarnaast hadden we nootjes, zoutjes, toastjes met brie en kruidenkaas en verschillende soorten olijven. Het was meer dan genoeg en iedereen heeft heerlijk gesmuld, tegen etenstijd was het feestje afgelopen.

In totaal waren we rond de €45,- kwijt, inclusief zelfgemaakte taarten (appeltaart en chocoladetaart) en natuurlijk de drankjes. (bier, wijn, fris noem het maar op)

Het valt me qua kosten erg mee, maar ik denk dat het veel scheelt om zo veel mogelijk zelf te maken, de supermarkt staat natuurlijk vol met kant en klare hapjes, maar zelfgemaakt is natuurlijk een stuk lekkerder.

Ik ben zelf ook weer enorm verwend. Voor het eerst had ik eigenlijk weinig wensen (ik ben dus tevreden!!) en ik heb dus wat praktische cadeaus gevraagd; douchegel, make up, cadeaubonnen, ovenhandschoenen etc. Ik heb veel cadeaubonnen gehad, dus mijn garderobe kan aangevuld worden!

Al met al vloog de middag voorbij, het was erg gezellig! En... Omdat redelijk veel mensen op vakantie zijn, was het iets rustiger dan "normaal" waardoor ik tussendoor ook even kon zitten en echt even kon kletsen met de gasten (dat schiet er vaak bij in bij je eigen verjaardag)  hoewel we normaal met ruim 30 man zijn, waren we nu met net 20 man, en dat beviel wel ;-)

Morgen moet ik dus gewoon werken, maar het feestje en supermooi cadeau van vriend en kleine man (ligstoel voor in de tuin!!) heb ik al gehad, genieten dus!

4 opmerkingen:

 1. Alvast van harte gefeliciteerd.
  Fijn dat je zo verwend ben.
  En helemaal fijn dat de kosten lekker beperkt bleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd!!!!
  Ook vandaag een leuke dag gewenst,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd! Een goed idee denk ik om het in het weekend te vieren.

  BeantwoordenVerwijderen