vrijdag 12 juli 2013

De schoentjes het vervolg...

Nou, de schoentjes zijn binnen! Na vele onbegrijpelijke en vage mailtjes kon ik dan eindelijk het geld overmaken. Het duurde daarna nog even voordat de schoentjes verzonden werden en de gevraagde track en trace code kwam ook niet onze kant op, maar... Woensdagmiddag ging de deurbel; daar waren ze! En ze waren nog superleuk ook :-)

Gisteren ging ik werken, vriend was thuis en wilde de schoentjes gelijk aandoen bij onze kleine man, helaas lukte het niet. Hij vertelde toen ik thuiskwam dat hij vanalles had geprobeerd, maar dat het niet ging! Ik bekeek de schoentjes nogmaals en realiseerde mij dat ze eigenlijk best wel klein waren. Ik keek op het merkje en zag dat het maat 18 was, terwijl ik op de advertentie "mooie schoentjes maat 20" had gereageerd! Nou jaaaa.... Het is gewoon een hele andere maat!

Ik heb de verkoopster een uitgebreid mailtje gestuurd en verwachtte na alle korte mailtjes ook weinig, en dat klopte, ik kreeg het volgende mailtje terug; ow, nou ja, een vergissing is menselijk.

Dat was het hele mailtje! Geen excuus niks, Pff....

Zoals ik eerder heb verteld wordt mijn broer binnenkort vader, ik heb dus even een fotootje doorgestuurd en zij vonden de schoentjes leuk, dus ze kunnen daarheen.

Ik koop regelmatig op marktplaats, en dat gaat eigenlijk altijd goed, ik zou het jammer vinden als ik hierdoor de "pret" kwijtraak, dus ik probeer het maar weer te vergeten, al ben ik eerlijk gezegd best wel teleurgesteld, helemaal toen kleine man de schoentjes zag staan en er enthousiast mee naar mij toe liep, op mijn schoot ging zitten, zodat ik ze aan kon doen... Dat vond ik dan weer zielig (af en toe ben ik best mutserig) haha, nou ja, een goede reden om weer te gaan shoppen op marktplaats.

13 opmerkingen:

 1. Wat een domme doosch zeg. Had zelf niet verder gegaan als het in eerste instantie al zo lastig communiceren zou zijn denk ik, maar ja als iets zo leuk is... Echt balen voor je. Gelukkig dat je je broer er blij mee kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk, de moeizame mailtjes hadden mij toch wakker moeten schudden... Maar ik vond die schoentjes zo leuk, haha! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een teleurstelling en zo sneu voor kleine man. Je hebt ze nu toch wel uit het zicht gehaald?
  Gelukkig gaat het vaak ook heel goed, via MP. Gewoon van tijd tot tijd blijven shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb ze nu inderdaad weggezet.. Hij kan snel afgeleid worden hoor, maar vond het wel sneu dat hij ze aan wilde!

   Verwijderen
 3. Misschien gek maar dat is nu juist de reden dat ik niet via MP shop. Natuurlijk kan het tig keer goed gaan, maar ik zou me rot ergeren als het een keer mis zou gaan en dan zo'n reactie van de verkoper zou krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik shop ook vaak op marktplaats. 1 keer een tot op de draad versleten jurkje gekocht waarbij stond als nieuw. Jammer dat er zo'n mensen zijn.ik vind marktplaats namelijk een super concept.iemand die iets niet meer nodig heeft bied het aan voor een ander die het dan omdat het meestal nog goed is nog eens gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh, wat sneu joh :( Jammer! Maar wat een muts zeg, die vrouw! Had je intuitie toch gelijk, he? Want volgens mij had je er al geen goed gevoel bij, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat klopt! Ik twijfelde al...maar vond die schoentjes zo leuk hè? ;-) volgende keer ga ik inderdaad op mijn gevoel af, dat klopt toch (bijna) altijd!

   Verwijderen
 6. Wat vervelend! Ikzelf heb de 3 laatste aankopen (op dezelf de dag, bij verschillende verkopers) niet gekregen! Een van de verkopers heeft gereageerd op mijn email en we hebben allebei meteen een klacht ingediend bij PostNL. De andere 2 hebben ook na lang aandringen niet gereageerd.
  Ook a-sociale mensen zijn te vinden op Marktplaats!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oww, dat is ook erg! Gelukkig gaat het vaak erg goed, zo kreeg ik laatst een kledingpakket voor kleine man, waar de verkoper allemaal extra dingen in had gedaan, super lief! En die stuurde elke keer nette mailtjes ;-) ik hoop dat jij alle dingen nog krijgt.

   Verwijderen
 7. Dat is inderdaad zo naar! En zielig voor kleine man...
  Gelukkig gaat het ook vaak goed. Maar wij merkten het gisteren ook toen we onze 'nieuwe' oven op zouden gaan halen, dat het vaak minder goed gaat op marktplaats. We kregen aan het eind van de middag nog een mail of we echt wel komen, want nog andere geïnteresseerden - gewoon omdat die man al te vaak voor niets had zitten wachten. Mensen lijken het niet meer te snappen of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ik je reactie lees, bedenk ik me dat ik dat ook eens heb gehad. Iemand zou een tv op komen halen, nooit gezien en nooit meer iets van gehoord. Volgens mij gebeurd dat inderdaad redelijk vaak. Zo jammer dat deze mensen het toch een beetje "verpesten" voor de rest!

   Verwijderen
 8. Als ik koop via MP stuur ik ook altijd even een mailtje dat het aangekomen is. Vorige week hadden we een schuurmachine verkocht, alleen ophalen. Er werd gevraagd of we het tich op konden sturen. Omdat ferdere biedingen uitbleven toch gedaan. Zorgvuldig verpakt en opgestuurd, niks meer van gehoord!

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/07/14/29-geschenken

  BeantwoordenVerwijderen