zondag 30 juni 2013

Juni

Hoewel het ernstig stil blijft op onze rekening door salaris dat niet wordt gestort, maar pas over 2 maanden (hopelijk) komt, is de spaarrekening gelijk weer een stug leger.

Het spaardoel voor Juni was gehaald, maar dat is nu natuurlijk niet meer te zien op de spaarrekening, ik vond het wel een goede motivatie om hier een doel voor te stellen, ik deed namelijk net ietsje extra mijn best om te sparen (lees; als ik in een winkel stond dacht ik drie keer na voordat ik überhaupt iets kocht)

Aangezien het nu dus qua salaris even allemaal achterloopt, stel ik weer een spaardoel in als alles weer op de rit is, want wat zag het bedrag er mooi uit ;-)

Juni is verder best wel een dure maand geweest. Begin Juni waren we nog op vakantie, dus er zijn een aantal vakantieuitgaven in Juni gedaan. Daarna kwam alles tegelijk; het eten en kattengrit voor de katten was op, we hadden veel verjaardagen, ik bestelde voor de kleine man een kledingpakket op marktplaats (alvast een maatje groter), ik moest zelf nodig wat nieuwe kleding hebben (ik heb toch afgelopen week 2 broeken gekocht) en er stonden een aantal uitjes gepland die we, na goed overleg toch niet wilden afzeggen.... Hiermee moest ik dus iets extra's van de spaarrekening terugstorten dan wat ik verwacht had. Helemaal niet erg, want volgende maand hoop ik een stuk minder uit te geven, al zal van sparen weinig terecht komen, aangezien we nog moeten wachten op het salaris van vriend voor de eerste 2 weken van Juli en de nieuwe werkgever natuurlijk alleen betaald voor de laatste 2 weken van Juli. Dus dan boeken we een halve maand salaris over van de spaarrekening.

Gelukkig krijgen we weer rente en komt de kinderbijslag eraan ;-)

Nog even een persoonlijke noot; ik wil (alweer!!) iedereen bedanken voor de lieve reacties op ons goede nieuws, ik moet eerlijk zeggen, dat is steeds nogal verbaasd ben over hoe er met ons meegeleefd wordt door mensen die ons niet eens kennen... Top! :-)

6 opmerkingen:

 1. Geen dank hoor, zelf ervaar ik die steuntjes oo als heel fijn.
  Nog even puzzelen/schuiven met de centjes en dan komt toch alles weer goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik loop een paar dagen achter en had dus het berichtje van gister gemist maar alsnog van harte gefeliciteerd voor jullie allebei. Wat zal dat een opluchting zijn. Niks geen gedoe met uwv etc en een hele nieuwe start.
  En dat met het geld is nu even een gedoe maar ook dat komt goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch! Van harte gefeliciteerd.
  En dat allebei, geweldig, het is jullie van harte gegund.
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees ook vlug even terug. Heb in de vakantie niet zoveel tijd om alles bij te houden. Van harte gefeliciteerd voor jullie beiden. Gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superfijn dat je vriend alweer een nieuwe baan heeft. Dat is snel gegaan! Een hele opluchting denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen