zaterdag 29 juni 2013

Yes!!

We zijn enorm blij, vriend heeft een nieuwe baan!

Hij had een goed sollicitatiegesprek gehad en werd al snel uitgenodigd voor een tweede gesprek, daarbij kreeg hij gelijk een aanbod, afgelopen week wilde ik nog even afwachten of alles ook echt rond was, maar dat is het nu.

Ik ben enorm blij dat hij zo snel een andere baan heeft kunnen vinden, en besef mij ook enorm hoeveel geluk hij daarmee heeft. Het is een hele leuke baan en ook nog eens veel dichter bij huis, waardoor de reiskosten die hij nu maakt bijna helemaal wegvallen, aangezien het salaris wel iets minder is, gaan we er daarmee toch op vooruit, wie had dat kunnen denken??

En om de feestvreugde compleet te maken, ik heb zelf ook een contract aangeboden gekregen... Dit was al heeeel lang de bedoeling, maar ik werk bij een grote organisatie waar alle leidinggevenden dan weer hun akkoord moeten geven, tel daarbij wat vakanties van verschillende mensen bij op en hierdoor duurde en duurde het maar. Maar geduld wordt beloond, want deze week kreeg ik dan eindelijk het contract mee naar huis :-)

Vandaag is al de laatste werkdag van vriend (dat was natuurlijk super snel geregeld) en dan heeft hij nog even vrij om bij te komen van alle gebeurtenissen de afgelopen weken, en dan vol goede moed weer beginnen bij een nieuwe werkgever, top!

Hoewel het toch eventjes heel rot is geweest ben ik blij dat het heel snel weer allemaal op z'n plaats is gekomen. Ik heb hierdoor wel geleerd dat het toch echt heel heel belangrijk is om je vaste lasten laag te houden, want wat schrok ik mij rot toen ik zag hoe veel (weinig) de ww eigenlijk was. De komende tijd gaan we daar dus weer druk mee aan de slag!

12 opmerkingen:

 1. Wat super voor jullie! Gefeliciteerd :D En nu ook weer lekker doorsparen voor de trouwerij! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Beide gefeliciteerd!!
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat hebben julllie(vriend) veel geluk gehad gefeliciteerd!
   Ook wij hebben vroeger (eerder) ook zo'n geluk gehad.
   Geniet er van groeten Gea

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat je vriend zo snel weer een andere baan heeft en dat jij een contract hebt. Gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen