zondag 12 mei 2013

Moederdag!

Ja, het is super commercieel en eigenlijk vind ik het alleen daarom al stom, maar wat vond ik het leuk dat onze kleine man vanmorgen onder aan de trap "mama" riep! Ik strompelde mijn bed uit (het was iets na 7u, ook al iets wat vele moeders zullen herkennen) en liep naar beneden.

Daar kreeg ik een hele mooie foto op Canvas van onze kleine man en verder nog wat leuke dingen om de wc beneden een beetje op te fleuren (dat wilde ik al een tijdje regelen) erg leuk!

Mijn eigen moeder is zelf op vakantie, maar zij krijgt als ze terug is nog een kleinigheidje, vanmiddag gingen we wel naar mijn schoonmoeder, daar moeten we eigenlijk altijd langskomen en blijven eten, dat vind ik wel gezellig hoor, maar dat "moeten" daar wordt ik soms een beetje kriegelig van.

Ik heb net nog even gewerkt, dus al met al als het toch een drukke dag. En hoe commercieel het ook is, wat vond ik het vandaag fijn om mama te zijn <3

(de andere dagen ook hoor) ;-)

3 opmerkingen:

 1. Bij ons is moederdag iets voor de lagere school en daarna niet meer. Dus geen verplichte bezoekjes aan moeder of schoonmoeders.
  School doet er ook niet aan, kindlief wel maar niet zo vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor :-)
  Ik nam mijn moeder zaterdag mee naar het tuincentrum en liet haar de leukste met bloemen gevulde mand uitkiezen. Daar kan ze nu hopelijk een hele tijd van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind moederdag ook leuk, hoewel het werk gewoon doorging...

  BeantwoordenVerwijderen