donderdag 2 mei 2013

30 april

Ja, ik weet het, 30 april is alweer een paar dagen terug, ik moest gisteren werken en ik was zo moe... Dat ik om 21u in bed lag en vanmorgen om 7u pas weer wakker werd! Ik had het eventjes nodig.

Dat betekende dus wel dat mijn blogje over onze (voorlopig) laatste koninginnedag een beetje vertraging heeft opgelopen, maar hier is hij dan!

Maandagavond begon hier de vrijmarkt al, ik kwam er toevallig langs omdat ik naar mijn ouders ging, maar ik kan me niet herinneren dat het de vorige jaren al zo druk was de avond voor 30 april! Het was wel heel erg leuk om langs te rijden, maar helaas had ik geen tijd om even te gaan kijken.

Dinsdag hebben we dat goed gemaakt, we zijn lekker vroeg naar de vrijmarkt gegaan (en aangezien wij nooit zo van het vroege opstaan zijn, vond ik het al heel wat dat we vroeg op de vrijmarkt waren) ;-)
We hebben in ieder geval nog leuke dingen kunnen vinden, het was gelukkig ook nog niet zo druk! We vonden een driewieler (€7,-) een stoere en als nieuw kinderfietsje, waar kleine man nog even voor moet groeien maar dat maakt niks uit (€10,-) en 4 spijkerbroeken en 2 blousjes voor kleine man (samen €3,-)

€20,- minder in de portomonee, maar wat zijn we blij met onze aankopen! Vooral het fietsje trok veel bekijks bij de familie (het fietsje ziet er echt als nieuw uit!)

Na de vrijmarkt zijn we bij mijn ouders een heerlijke oranje tompouce gaan eten (was zelfgemaakt) en hebben we natuurlijk alles op de televisies gevolgd.

S'middags zijn we de tuin ingegaan en die is nu helemaal af! Hij is zoooo mooi geworden! Dat wordt genieten met het mooie weer de komende tijd!

Wij hebben dus een heerlijke dag gehad, nu is het werkende leven weer begonnen... Gelukkig is het ook alweer bijna weekend ;-)

1 opmerking: