zondag 5 mei 2013

Stiekem

Wat een heerlijk weer dit weekend! Dat maakt het een stuk makkelijker om lopend boodschapjes te doen en flinke stukken te wandelen (goed voor de gezondheid) Maar... natuurlijk ook om met een lekker drankje en hapje in onze opgeknapte tuin te zitten, we hebben er goed van genoten!

Tijdens het boodschappen doen valt me de laatste tijd regelmatig iets op... "mijn" supermarkt is druk aan het verbouwen, elk gangpad is een keer aan de beurt en zo worden er nieuwe vakken bijgemaakt en worden de producten net iets anders neergezet. In principe is dat natuurlijk prima, maar helaas... ik heb al een aantal keer misgegrepen. Dit leuke verbouwen betekend namelijk dat er producten van sommige c-merken opeens helemaal niet meer in het schap staan! slim hoor om dit zo stiekem te doen.

Ik koop bijv. altijd afbak stokbroodjes van een c-merk, deze kosten rond de €0,30 Maar dit merk is nu niet meer te krijgen, er is dus nog keuze uit een a-merk (vind ik te duur) en een eigen merk, maar deze stokbroodjes kosten rond de €0,60 dat is dus gewoon een dubbele prijs. En uiteraard gaat het mij niet om die centjes, maar dit gebeurd bij meerdere producten en dat betekend dat ik elke week wel een paar euro duurder uit ben, en daar hou ik niet zo van ;-)

Zien jullie dit ook gebeuren in "jouw" supermarkt?!!

Voor de liefhebbers hierbij de foto van het gekochte fietsje €10,- (en de driewieler €7,-) voor kleine man; (leuk hè?!) :-)


4 opmerkingen:

 1. Geen idee wat voor supermarkt het is... maar je weet dat bij de Appie de ES er sowieso uit gaat? Bij ons zijn ze niet aan het verbouwen, en er staat nog aardig wat c-merk, maar bepaalde dingen hebben we toch wat meer al ingeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk fietsje! Inderdaad gaat euroshopper eruit, dat wilde ik ook zeggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet bij de Albert Heijn maar bij de Deen. van de Euroshopper hoorde ik ook al, en ik vrees dat het ah basic merk ook duurder wordt, maar ja... We wachten het af :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die driewieler hadden wij vroeger ook! Een prima fietsje. En wat een fijne prijs heb jij ervoor betaald.

  BeantwoordenVerwijderen