zondag 28 april 2013

Het weekend

Zo, wat gaat zo'n weekend toch snel! Gelukkig ben ik morgen en dinsdag ook nog vrij ;-)

Gisterochtend kwamen de tuinmannen, binnen 4 uur waren ze klaar en onze tuin is prachtig geworden! Eindelijk een mooi stukje gras en een rechtlopend terras, elke keer kijk ik eventjes naar buiten en bewonder het eindresultaat, de zandbak heb ik gisteren gelijk neergezet en onze kleine man heeft er al heerlijk in gespeeld (lees zand gegeten) het is dus echt elke (spaar)cent waard geweest!

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en na het ontbijt zijn we weer terug naar bed gegaan, erg eigenlijk hè?? Maar ik ben de laatste tijd zo moe! We hebben een hele drukke periode gehad en gelukkig wordt het nu wat rustiger, maar af en toe even bijslapen vinden we dan heerlijk. We moesten ons daarna nog haasten, want we gingen vanmiddag op familiebezoek, dit is normaal gesproken een half uurtje rijden, maar zowel op de heen als de terugweg zijn we bijna 1,5 uur onderweg geweest (wat een feestje al die files)

Het bezoek was erg gezellig, we zijn ook blijven eten. Inmiddels zijn we weer lekker thuis en heb ik het nieuwe grasveld nog even besproeid (stiekem hoop ik dat het de komende tijd af en toe lekker gaat regenen) haha....

Ik ben alweer helemaal op, dus het is genoeg geweest... We duiken ons bed in. Het was een heerlijk weekend, hoe was jullie weekend??

3 opmerkingen:

 1. Zalig he, die extra vrije dagen! En fijn van je tuin. Was hier ook erg blij met de klusjesman toen. Die deed in een paar uur waar zij een dag of vijf over zouden doen, en dan lang niet zo netjes. Lekker uitrusten en genieten nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, al die korte werkweken!
  tijd om even bij te slapen ;)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel rustig.... moet ook wel. Met K(r)oningsdag moeten manlief en ik aan de bak. (vrijwilligerswerk) en daarna gaan we er ff tussenuit. Ik verheug me nu al, zowel K(r)oningsdag en de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen