dinsdag 23 april 2013

Werkperikelen

Schreef ik een tijdje geleden nog over mijn geweldige contract.... Inmiddels loopt het niet zo voorspoedig.

De leidinggevende van mijn leidinggevende (snap je hem nog?) was akkoord... Maar toen kwam er weer een leidinggevende van de leidinggevende van mijn leidinggevende (ja, dat is interresant) bij kijken; en zij vond het toch niet zo'n goed idee, dat mooie contract.

Ik kan er een heel lang en ingewikkeld verhaal van maken... Maar het komt erop neer dat ik eerst nog een keer een gesprek heb, helaas vind dit (waarschijnlijk) pas plaats over een aantal weken, aangezien de ene leidinggevende er soms niet is en ik er ook niet elke dag ben (maar 1 dag in de week)

Ik heb via via verschillende dingen gehoord die over mij gezegd zijn, en hoewel je je af kunt vragen of dit waar is, heb ik het idee dat er weinig vertrouwen naar mij toe is, erg jammer! Aangezien ik erg hard werk en mijn best doe.

Ik ben gevraagd voor dit werk, dus ik vind het nogal raar dat er nu opeens moeilijk wordt gedaan.... En aangezien ik werk voor de lol (of de extraatjes om het zo maar te zeggen) vraag ik me diep van binnen af of ik dit nog wel allemaal zo lollig vind.....

Er spelen een hele hoop dingen, zomaar vanuit het niets. Ik snacht naar een gesprek, maar wanneer dat precies plaatsvind, kan niemand zeggen :-S ik werk volgende week woensdag samen met mijn leidinggevende en dan wil ik een datum hebben, ik wil duidelijkheid!

Pff... Ik baal ervan hoor!

3 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen: laat duidelijk merken dat jij bepaalde eisen hebt, en dat je anders gewoon er mee stopt (want dat is ook echt zo, denk ik?). Je hoeft gelukkig niet met je te laten sollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kom wel voor jezelf op meis, je bent het waard ( en nee, niet van die reclame )
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeg, wat een onduidelijkheid! Veel sterkte ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen