woensdag 24 april 2013

Een mooie dag!

Wauw, wat was het hier vandaag lekker weer! We waren beide vrij en hebben heerlijk in de tuin gezeten.

Vanmorgen heeft onze kleine man weer zijn prikjes gehad (bah!) maar hij heeft er gelukkig geen last van. Verder hebben we boodschappen gedaan en hebben we heerlijk wat leuke plantjes gekocht bij het tuincentrum, onze tuin wordt zaterdag eindelijk helemaal opgeknapt (yes!!) dus dan kunnen we er een mooie tuin van maken.

Vandaag ook druk geweest met het huishouden, iets waar ik graag vaker over wil gaan bloggen. Wij zijn hier beiden enorme rommelkonten, maar de laatste tijd irriteerd mij dat toch wel! Ik ben inmiddels elke kamer flink aan het opruimen en uitmesten. Aangezien we het druk genoeg hebben, probeer ik 1 kamer per week te doen, deze week is onze slaapkamer aan de beurt (inclusief ladekasten met kleding) marktplaats staat inmiddels weer vol, en zo ga ik volgende week door naar de kamer van onze kleine man, want hij heeft volgens mij nog meer spullen dan wij ;-)

Vandaag in ieder geval de benedenverdieping weer schoon gemaakt , mijn zakelijke administratie is bijgewertkt en de was weggevouwen. Daarna kwamen mijn schoonouders eten, dus heb ik een lekker 2 gangen menu gekookt. Morgen moet ik werken, en op mijn werkdagen doe ik nooit zo heel veel in het huishouden, maar... Ik wil toch proberen om iets kleins aan te pakken.

Als het mooi weer is, is de kans groot dat ik toch lekker van de zon ga genieten! (ik moet alleen s'ochtends werken)

Bedankt voor alle lieve reacties over mijn werkperikelen, ik hou jullie op de hoogte!

1 opmerking:

  1. Heerlijk was het hè? Ik ben ook gauw buiten gaan zitten, want vandaag regent het alweer.

    BeantwoordenVerwijderen