zaterdag 6 april 2013

Kom in de kas

Vandaag (en morgen) is het kom in de kas weekend, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je een kijkje kunt nemen in de kassen van Nederland.

Vorig jaar zag ik mijzelf niet gaan, met een nog hele kleine man in de drukte, maar ik bleef nieuwsgierig en toen ik zag dat ik vandaag even kon gaan ben ik samen met kleine man en mijn ouders even geweest.

Het was erg druk, maar we hebben het erg leuk gehad. We hebben verschillende kassen bekeken en kwamen ook nog terecht bij een kwekerij die vanaf juni groentepaketten gaat leveren, en daar had ik wel interesse in! Elke week een krat met lokale producten uit de tijd van het jaar lijkt me heerlijk! Ik wordt op de hoogte gehouden....

Kleine man vond het allemaal erg interessant, maar het waren ook veel indrukken. Hij viel op een gegeven moment lekker in slaap in de kinderwagen.

Al met al vond ik het een geslaagd (gratis!) dagje uit, morgen kun je dus ook nog gaan, voor meer informatie kun je kijken op de website;
www.komindekas.nl

4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de tip, we zijn vandaag geweest en het was een heerlijk dagje uit zo in het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een origineel uitstapje! Weer eens wat anders dan een pretpark! En voor zo'n kleintje ook leuker lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze kleine man vond het wel leuk, maar viel op een gegeven moment in slaap in de wagen ;-)

   Verwijderen