woensdag 3 april 2013

Evaluatie doelen voor Maart

We zitten alweer een paar dagen in April, eens even kijken naar mijn doelen voor Maart;

1.) Zelf belastingaangiften doen; Gelukt 
Voor het eerst hebben we zelf de belastingaangiften gedaan ipv de accountant. Het heeft ons ruim €80,- bespaard. We hebben wel wat hulp van mijn vader gehad, maar hij heeft eigenlijk alleen meegekeken. We vonden het eigenlijk heel goed zelf te doen.

2.) Autoverzekering vergelijken Gelukt
Ik heb verschillende verzekeringen vergeleken, maar we blijken al 1van de beste en goedkoopste te hebben. Daarnaast heb ik gekeken of we van all risk naar een halve all risk konden (dat is bij onze verzekering mogelijk) maar dat vond ik nog een te groot prijsverschil (qua eigen risico) Ik heb dus wel vergeleken, maar niks veranderd omdat de verzekering goed is zoals hij nu is.

3.) Verder met de plannen voor de tuin Gelukt
We lijken er niet helemaal uit te komen of we al het werk nou zelf willen gaan doen, maar inmiddels hebben we wel wat offertes aangevraagd, en naar aanleiding van de kosten gaan we uiteindelijk beslissen. Ik hoop dat de prijzen meevallen, want anders zitten we voor langere tijd met veel troep ;-)

4.) Kledingkast uitzoeken Gelukt
Ik heb veel kleding weg kunnen doen en er staat heel wat op marktplaats, helaas loopt dat niet zo snel, maar ik heb geen haast.

5.) Elke week 3 keer sporten Gelukt
Dit heb ik ruimschoots gehaald, en aangezien ik altijd liever lui dan moe was, vind ik het een hele prestatie. Ik heb nu eindelijk iets gevonden wat ik leuk vind, en het zijn korte work outs van 30 minuten die ik gewoon thuis kan doen. Ik sport nu gemiddeld 4 keer per week, en ik merk dat mijn lichaam strakker wordt (dat is ook wat ik wilde) ik hoop dat ik het vol kan houden.

Verder lag de focus op de benedenverdieping. Deze ziet er een stuk opgeruimder uit. Ik probeer elke dag eventjes wat troep uit te zoeken en schoon te maken en hierdoor is het een stuk netter en schoner.

Al mijn doelen zijn dus gelukt! Ik hoop dat ik wat nieuwe doelen voor April kan verzinnen, en lekker zo door kan gaan! Hoe is het met jullie doelen gegaan??

1 opmerking:

  1. Ik maak eigenlijk geen doelen per maand. Wel financieel maar voor mijn huishouden helemaal niet.

    BeantwoordenVerwijderen