vrijdag 7 december 2012

Evaluatie doelen

Inmiddels zitten we alweer een stukje in December, hoog tijd dus om mijn doelen voor November te evalueren;


1. Budget recepten aanvullen, Gelukt! Ik heb 1 recept aangevuld, maar blijf zoeken naar nieuwe recepten.

2. Dingen ruilen, Gelukt! De ruilpagina is aangemaakt en ik heb al dingen geruild.

3. Elke dag bewegen, zoals jullie weten wil ik de laatste zwangerschaps kilo nu weleens kwijt! Gelukt! En het heeft gewerkt. De kilo's zijn nu weg, ik heb alleen nog een buikje over, maar dat gaat ook wel.

4. Weekmenu's maken, een beetje gelukt! ik heb wel weekmenu's gemaakt, maar het doel was om de kasten en vriezer leeg te maken en die zitten nog best wel vol ;-)

5. Brood bakken! Gelukt! ik heb 2 broden gebakken

6. Extra kosten voor December alvast inzichtelijk maken. Gelukt! Het blijkt dat de maand toch niet zo duur wordt, want we doen maar aan heel weinig cadeautjes.

7. Afspraak maken bij de dierenarts, Gelukt! de 2 poezenvrienden hebben de prik weer gehad.

8. Traphekjes plaatsen en op de fiets stappen! een beetje gelukt! de traphekjes staan er, maar ik heb nog niet gefietst. We kregen het fietsstoeltje steeds niet goed vast en dat is toch wel een belangrijke voorwaarde ;-) inmiddels is het wel gelukt, maar met die sneeuw wacht ik toch nog even.

9. De voortuin onkruidvrij maken, Niet Gelukt! helemaal ook niet meer aan gedacht eigenlijk. Als de sneeuw straks weg is maar even kijken hoe de voortuin erbij ligt.

10. Woonverzekering regelen; Gelukt! Het scheelt een paar euro in de maand, maar het scheelt toch weer wat.

Maar 1 doel is niet gelukt! (omdat ik hem was vergeten) een mooie score vind ik!
Voor December stel ik eventjes geen doelen en ga ik genieten van de feestdagen, daarna heb ik vast heel veel klusjes die ik weer kan gaan oppaken!

2 opmerkingen: