woensdag 5 december 2012

Sinterklaasavond

Na vandaag hard gewerkt te hebben voor mijn oude/nieuwe werkgever, gingen we toen ik thuis kwam en even met de voetjes omhoog had gelegen naar mijn ouders.

Vanmiddag was vriend met de kleine man al naar zijn ouders geweest en hoewel we dit jaar niks aan Sinterklaas deden is onze kleine man door zijn opa's en oma's toch heel erg verwend!

En hoewel ons huis zo voller en voller wordt, heeft de kleine man genoten van alle aandacht en zijn cadeaus. Hij heeft heel veel blokken gehad, Nijntje speelgoed en een speelgoed kubus met allemaal geluidjes en puzzeltjes erop.

Wij zijn zelf door onze ouders, familie en werkgevers ook verwend. We hebben nu 13 (!!!) chocoladeletters in totaal en 1 banket letter, dat wordt flink eten de komende dagen ;-)

Al met al was het een hele feestelijke dag! Hoe was jullie Sinterklaas??

(iedereen ook nog bedankt voor het meedenken over onze auto, we hebben besloten om nogmaals contact met het hoofdkantoor op te nemen, want ze moeten er gewoon nog een keer naar kijken!!)

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat een leuk avondje was. Hier was geen chocoladeletter meer te krijgen bij de super, dus moest het doen met 1 letter, die ik ook nog moest delen! Maar niet erg hoor! De kilootjes moeten er toch af!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij vierden het afgelopen zaterdag, en het was supergezellig!

    BeantwoordenVerwijderen