zondag 4 november 2012

Doelen voor November!

Ook voor de komende maand wil ik weer wat mooie doelen bedenken, eens even kijken of ik er 10 mooie kan verzinnen.

1. Budget recepten aanvullen, ik heb een tabblad budget recepten hier op mijn blog, maar er staat nu welgeteld 1 recept, tijd voor uitbreiding dus!

2. Dingen ruilen, Vandaag las ik bij http://nietdromenmaardoen.blogspot.nl een geweldig initiatief om spullen te ruilen. Dat vind ik nog eens een goed idee! Ik ga mijn huis doorzoeken en hoop deze maand een tabblad aan te maken met spulletjes om te ruilen.

3. Elke dag bewegen, zoals jullie weten wil ik de laatste zwangerschaps kilo nu weleens kwijt! Voordat de Decembermaand eraan komt, met veel eten en lekkere dingen, lijkt het mij mooi om nog even wat gewicht kwijt te raken, beweging kan mij daar altijd goed bij helpen, maar de laatste tijd zakt het weer een beetje in, tijd voor actie!

4. Weekmenu's maken, De voorraadkast ligt hier goed vol, omdat ik alle "goede" aanbiedingen meeneem, vervolgens blijft het toch maar liggen. Met een weekmenu raakt in ieder geval de voorraad op, dus het wordt weer eens tijd om dat te doen.

5. Brood bakken! Dit was nog een doel van vorige maand die ik helemaal vergeten was, Deze maand dus een herkansing.

6. Extra kosten voor December alvast inzichtelijk maken. December wordt een duurdere maand met natuurlijk een aantal cadeautjes. We maken het echt niet te gek hoor! Maar ik wil wel alvast een budget vastzetten.

7. Afspraak maken bij de dierenarts, onze 2 poezenvrienden moeten weer voor hun jaarlijkse prik, we kregen in Oktober al een oproep, maar het komt er weer niet van! Deze maand wil ik een afspraak maken en natuurlijk ook gaan!

8. Traphekjes plaatsen en op de fiets stappen! Onze kleine man kruipt al het hele huis door, de traphekjes (2e hands gekregen van familie staan al klaar) nu moeten we ze nog plaatsen... en ik wil deze maand het fietsstoeltje (ook 2e hands gekregen van familie) op mijn fiets plaatsen en voor het eerst gaan fietsen met kleine man!

9.. De voortuin onkruidvrij maken, we hebben in het voorjaar onze voortuin opgeknapt. Het ziet er erg leuk uit, maar inmiddels is er alweer van onkruid gespot. Hoog tijd om ons visitekaartje van ons huis weer even aan kant te maken.

10. Woonverzekering regelen; Ein-de-lijk heb ik de informatie van onze verzekeraar over de inboedel en opstal verzekering ontvangen. Deze maand ga ik vergelijken en hopen dat ik een betere (en goedkopere) verzekering kan vinden!

En ook deze maand; opnieuw 10 mooie doelen, ik ga er weer tegenaan!

3 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met je doelen!! Ik heb er ook weer een paar opgesteld voor deze maand :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je er ook weer een aantal hebt bedacht, ik ga snel bij je lezen :-)

   Verwijderen
 2. Wat bewegen betreft kan ik hardlopen aanraden! Het kost je niet meer dan 30 minuten per dag, en het kost niets!

  BeantwoordenVerwijderen