vrijdag 2 november 2012

Evaluatie; doelen voor Oktober

Voor Oktober had ik weer een aantal mooie doelen bedacht, inmiddels is het alweer November en is het tijd om eens te kijken of er weer wat van gehaald zijn :-)

1. 3 spullen op marktplaats zetten, niet gelukt
Helaas kom ik er steeds niet aan toe om de spullen hier uit te zoeken, omdat ik erg druk ben met andere dingen, toch lijkt het mij nu een goede tijd om te verkopen op mp, aangezien mensen misschien wel zoeken voor cadeau's in de decembermaand, ik moet er echt mee aan de slag nu!

2. 5000 euroclix sparen, gelukt
Ik zit inmiddels al over de 5100 clix. Ik ga deze maand een betaling uitvragen, zo komen we de dure decembermaand wel door ;-)

3. 0,8 kg. afvallen, niet gelukt
Ik ben 0,5 kg. afgevallen, ook een goede score vind ik, en we gaan gewoon door.

4. Een brood bakken, niet gelukt
Dit doel was ik eerlijk gezegd helemaal vergeten! stom van mij! Komende maand dus echt even brood bakken, want het is heerlijk!

5. Meer opruimen, dingen aanpakken, gelukt
Ik probeer iedere dag even door het huis te gaan en dingen op te ruimen, doekje eroverheen etc. Ons huis ziet er een stuk netter uit op deze manier.

6. Avondje samen plannen met vriend, gelukt
Onze kleine man is vorige maand voor het eerst uit logeren geweest, het ging gelukkig prima! Wij zijn lekker uit eten geweest, we waren de laatsten die het restaurant verlieten, dus we hadden veel bij te praten. Toevallig gaat de kleine man vanavond alweer uit logeren, helaas moet vriend vanavond werken, maar ik heb zo lekker een avondje voor mezelf.

7. Kringloopwinkel bezoeken, gelukt
ik schreef er nog over in mijn vorige blogje!

8. Vaker vegetarisch eten, gelukt
Ik heb er heel erg op gelet en daardoor aten we echt minder vlees. Het beviel eigenlijk prima, dus ook hier gaan we mee door.

9. Spaarrekening openen voor kleine man, gelukt
We hebben voor mijn schoonouders een spaarrekening naar hun keuze geopend (minder rente, maar wel met meer cadeautjes) en zelf hebben we een spaarrekening geopend waar we elke maand een bedrag op sparen (met een hogere rente)

10. Sparen! gelukt
Eigenlijk is dit doel maar een beetje gelukt, want aan het eind van de maand hadden we welgeteld €216,- over op de rekening, aangezien we natuurlijk ook de kinderbijslag hadden gehad, hadden we eigenlijk €16,- over, niet echt een goede score, maar... we hebben wel kunnen sparen, ik heb het hele bedrag van €216,- overgemaakt naar de spaarrekening.

Conclusie; Deze maand heb ik veel meer doelen wel gehaald, dat is een fijn idee! Het lijkt dus toch wel goed te werken. Ik ga vandaag eens een aantal doelen voor November verzinnen. De maand is al 2 dagen bezig, dus ik moet opschieten ;-)

Hebben jullie nog concrete doelen voor November?!

3 opmerkingen:

 1. Je bent in ieder geval wel afgevallen! En december lijkt mij ook geen gunstige maand voor marktplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zal ook eens gaan nadenken voor een aantal doelen.
  Ben ook aan het proberen om af te vallen maar heb geen weegschaal. Ga ik ook niet kopen. Weeg me wel eens in de zoveel tijd bij mijn moeder en zal t ook wel merken aan de kleding.

  Fijn dat je toch een pond bent afgevallen. is toch ook genoeg. Het moet niet te snel gaan want dan verlies je vocht en spieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De meete van je doelen heb je behaald, hoezee! En ach, die andere kun je altijd nog doen...

  BeantwoordenVerwijderen