donderdag 25 oktober 2012

Het vliegt er weer uit!

Het salaris komt bijna weer binnen, dus de maand is voor ons bijna voorbij,
Helaas heb je vaak dat sommige dingen allemaal tegelijk komen, dat hadden wij de afgelopen dagen!

Ik ging op bezoek bij het uitzendbureau om te tekenen voor mijn nieuwe baan... Maar wat bleek... Mijn paspoort was net verlopen! Die is dus weer aangevraagd, bijna €50,- de pasfoto was bijna €11,- *rinkel de rinkel*

Ik heb ook gelijk het benodigde cadeautje gekocht... En er waren een aantal mooie aanbiedingen voor o.a. Deo en scheermesjes. Bij elkaar was dit ruim €30,- (we kunnen nu wel weer ruim een half jaar verder met deze mooie aanbiedingen!)

Bij elkaar dus €91,- uitgegeven op 1 dag! Gelukkig heb ik wel bespaard op de parkeerkosten in de stad, eventjes lopen, maar dat is alleen maar gezond, dus dat vond ik prima.

Het betekend wel dat ik het niet heb gered met het boodschappenbudget, omdat ik hier het cadeautje  en verzorgspullen ook bij optel, maar je begrijpt; een mooie aanbieding laat ik niet liggen!

Ook vrees ik voor ons doel om deze maand eindelijk weer eens te sparen, ik weet wat er nog op de rekening staat, maar het gaat op deze manier erg hard.

Zo heb je weleens van die dagen... Gelukkig besparen we gewoon weer verder ;-)

4 opmerkingen:

 1. Sparen gaat bij mij deze maand ook niet lukken, mn loon is net gestort en ik heb nu alweer zoiets van: oke...en hoe moet ik het nu tot 22 november gaan redden? Heb dinsdag 100 euro gepind (als zakgeld) en ik heb nu nog maar 45 euro over, ben ik 2 dagen verder!! Mn zoon moest naar de kapper, ikzelf naar de kapper (knippen en verven, thuiskapper) en een kado voor een kinderfeestje. Katjing! Weg geld...Maargoed, dan maar even niet zoveel sparen als dat ik begroot had en vanaf de volgende maand maar weer volop sparen!

  Maar...kreeg net de energie afrekening via mn mail binnen, en ik krijg even 88 euro terug! Dus dat is wel weer positief, kan er iig iets naar de spaarrekening haha.

  Groetjes Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Boukje,

   Ik ken het gevoel helemaal, op sommige dagen vliegen de euro's gewoon weg, terwijl je denkt weinig gedaan te hebben vraag je jezelf ineens af, waar zijn ze nou gebleven?! ;-)

   Wat fijn dat je €88,- terugkrijgt! Dat is altijd mooi meegenomen.

   Verwijderen
 2. ook ik moet een nieuwe id kaart hebben..En dus ook nieuwe pasfoto`s..
  Verder moet ik flink boodschappen inslaan etc. Wel heb ik 50 euro door gestort naar een andere rekening wat ik wil proberen te laten staan. Het is geen spaarrekening dus mocht ik het echt nodig zijn kan ik het er zo weer afhalen.
  Dinsdag moet ik ook weer naar mijn werkcoach en dan wil ik eens kijken hoe ik het een en ander kan aanvragen waar ik recht op heb. Hoop dat ze me kan en wil helpen. Zou een leuk spaarpotje zijn voor de vakantie van volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat loopt dat snel op hè, in 1 dag! Maar ja, zo'n paspoort moet wel.

  BeantwoordenVerwijderen