vrijdag 5 oktober 2012

De knoop is doorgehakt!

Ik blogde al een paar keer eerder over de baan die mij is aangeboden door mijn oude werkgever, en vandaag had ik een vervolg sollicitatiegesprek.

Ontzettend spannend! Want terwijl ik erg enthousiast was, waren er wel een aantal dingen die ik "anders" wilde. Toch zijn je eisen makkelijker bespreekbaar bij een oude werkgever heb ik gemerkt. Ze gaan met al mijn "eisen" akkoord, yes!

Hierdoor is deze baan beter te combineren en hebben we minder oppas nodig. De oppas gaat verzorgd worden door de opa's en oma's en natuurlijk doordat mijn vriend doordeweeks een dag thuis is, dus daar ben ik helemaal gerust over.

Er moeten nog een paar kleine dingen geregeld worden, maar ik weet nu bijna zeker dat het doorgaat. Het salaris is geen topsalaris, maar we gaan er op financieel gebied wel een stuk op vooruit, en dat is natuurlijk helemaal geweldig!

Tel daarbij op dat vriend zijn nieuwe functie 1 november begint (inclusief salaris verhoging) en onze dag kan niet meer stuk. De spaarrekening kan weer gaan groeien. :-)

Ik mag ook nog zelf beslissen wanneer ik wil beginnen, dat wordt 1 november of 1 december, even kijken wat er te regelen valt.

Ik ga genieten van het weekend, fijn weekend allemaal! :-)

5 opmerkingen:

 1. Van harte gefelicteerd. Fijn dat je het zo goed kan regelen met de oppas.
  Fijn weekend, groetjes, Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn geregeld,gefeliciteerd! Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och wat fijn zeg, van harte gefeliciteerd hoor! Geniet van je weekend met deze mooie vooruitzichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de mooie vooruitzichten! En natuurlijk veel spaar plezier.

  BeantwoordenVerwijderen