zondag 7 oktober 2012

Duur weekend

Dit weekend is duurder uitgevallen dan andere weekenden. Gisteren ben ik naar een verjaardag geweest, waar natuurlijk een cadeautje werd gegeven.

Gisteravond bracht ik onze kleine man naar opa en oma. Hij ging voor het eerst een nachtje logeren. Vooral heel spannend voor deze mama (die dus ook nog eens niet heel lekker heeft geslapen)

Toen vriend thuiskwam had hij een verassing, omdat we toch samen waren en omdat hij mijn nieuwe baan wilde vieren zijn we lekker uit eten geweest. Lekker een pizza gegeten, maar met een voorafje, drankje en kopje koffie ging de rekening ook weer erg hard.

Vanmorgen heeft vriend lekker uitgeslapen en was ik de gewone tijd wakker. (zul je altijd zien!)
We hebben kleine man opgehaald die prima had geslapen en zijn toen nog even in de stad een kopje koffie gaan drinken. Daarna nog wat boodschapjes gedaan en het leuke weekend zit er alweer op!

Al met al hebben we dit weekend niet opgelet, maar wat hebben we genoten! Het was ook heel erg fijn om uitgebreid samen te eten. Lekker kletsen zonder dat kleine man ertussendoor gaat, ook heel goed voor de relatie :-) toen we op een gegeven moment merkten dat we de laatste gasten in het restaurant waren, zijn we maar opgestapt ;-)

Komende week dus weer even flink opletten, maar dat komt vast wel weer goed.
Hoe was jullie weekend?

1 opmerking:

  1. Het is ook belangrijk om lekker te genieten, dus dan zou ik denken dat het geld in ieder geval niet verspild is! Het weekend hier was rustig, we hadden geen internet, dus lekker wat filmpjes gekeken, naar de stad geweest en lekker uitgeslapen!

    BeantwoordenVerwijderen