woensdag 17 oktober 2012

Boodschappen gedaan

Zo, gisteren boodschappen gedaan voor de hele week. Omdat we deze maand toch wel extra willen opletten, had ik een budget van €100,- voor de rest van de maand.

De boodschappen waren €25,98, ik moet waarschijnlijk nog wel brood halen (3 broden voor €2,-) maar verder hebben we een goede voorraad in huis. Ik moet deze maand nog 2 keer boodschappen doen, dus dat gaat vast wel lukken, ik heb er vertrouwen in!

En... Om het nog uitdagender te maken, hebben we nog 1 verjaardag waar ik een cadeautje voor wil kopen, ook van dit budget. Zou het lukken?! Ik ben heel benieuwd!

Deze week bleek ook maar weer dat het goed is dat we deze maand even rustig aan doen (althans het tweede gedeelte!) omdat de katten weer voor de jaarlijkse inenting moeten en vriend vertelde dat hij nieuwe schoenen nodig heeft. Hij staat/loopt altijd op zijn werk en verslijt dus best wat schoenen. Het nieuwste paar stamt van vorig najaar, dus het is weer nodig. Gelukkig kan dat ook gewoon allemaa
:-)

Ik vind het een hele leuke uitdaging, terwijl we wel een richtbedrag voor boodschappen hebben, hebben we nooit een exact bedrag, misschien is het een goed idee om hier maandelijks een bedrag voor in te schatten. We gaan ervoor en het gaat zeker lukken ;-)

6 opmerkingen:

 1. Dat is een beste uitdaging, veel succes ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat je vast lukken met het budget! Als je wilt, dan lukt het ook wel. Kan je man niet via zijn werk schoenen krijgen? Of is daar zijn beroep niet naar? Scheelt toch weer...

  Groetjes Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, helaas kan dat niet. Hij werkt in de detailhandel, dus krijgt wel shirts, maar geen broeken en schoenen.
   Nou ja, hij doet nog best lang met zijn schoenen, dus we mogen niet klagen.

   Verwijderen
 3. Een maandbedrag voor boodschappen is erg ruim. Probeer dit bedrag eens te delen door 5 (weken). Beter te overzien en dan is het extra leuk als je aan het eind wat overhoudt.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes! Enthousiasme helpt al heel erg bij dit soort dingen, en dat zit bij jou wel goed zo te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is het slim om in elke supermarkt de aanbiedingen te gaan halen? dit kan ook wel veel voordeel opleveren? iemand al eens geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen