zaterdag 20 oktober 2012

Afrekening voor het water

Na een paar dagen met een zieke kleine man, belandde ik gisteren eindelijk bij de huisarts. Hij bleek verstopt te zitten, helaas heeft hij daar heel vaak last van, maar nu was het echt goed te merken, s'nachts werd hij elk uur gillend wakker. Hoewel wij dus redelijk oververmoeid was, vonden we het gewoon enorm zielig en helaas kun je zo'n kleintje niet vragen wat er aan de hand is.
Gelukkig kregen we een soort laxeermiddeltje mee en vannacht en vandaag heeft hij een inhaalslag gemaakt, gelukkig gaat het nu weer beter!

Gisteren lag ook de afrekening van het water op de mat. Altijd een spannend moment die afrekeningen, omdat ik altijd hoop dat we het weer "beter" hebben gedaan dan vorig jaar, alhoewel dat nu met een kleine man erbij natuurlijk wel een erg grote uitdaging is.

Maar toch.... We hebben minder water verbruikt en ons kwartaalbedrag gaat €6,- naar beneden. Heel fijn! Al is het per jaar maar €24,- het scheelt toch weer iets. De reden is waarschijnlijk dat wij zelf minder in bad gaan, kleine man gaat natuurlijk wel in bad, maar daar gaat een stuk minder water in...

Al met al weer leuk meegenomen! Nu hopen dat onze kleine man vannacht weer rustig slaapt, en anders lopen we (helaas) maar met veel liefde weer eindeloze rondjes met hem door de kamer ;-)

2 opmerkingen:

 1. Dat zijn best zware tijden! Gelukkig weet je nu waar het aan lag, en is er iets aan gedaan. Ik wens je veel rust en slaap.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Gelukkig slaapt de kleine man weer heerlijk (en wij dus ook!)
   Ik vind het altijd wel zwaar, maar vooral zo zielig voor hem.... Maar gelukkig gaat het dan vanzelf weer een keer beter!

   Verwijderen