maandag 15 oktober 2012

Weer even thuis

Hèhè, eindelijk hebben we weer eens thuis gegeten. Omdat vriend vorige week veel moest werken, heb ik wel 4 keer bij mijn ouders gegeten! Voor de kleine man neem ik natuurlijk hapjes mee, maar omdat mijn ouders redelijk dichtbij wonen, vind ik het vaak gezelliger om bij hun te eten dan alleen (wel met kleine man natuurlijk)

Vriend moet de komende maanden erg veel werken, en dan vooral extra avonden, dus mijn ouders komen binnenkort ook eens hier eten, dat is wel zo leuk. Ik denk dat ik ze dan eens extra ga verwennen door kaasfondue te maken, dat vinden ze heerlijk! En... Al die extra maaltijden voor mij, kost natuurlijk ook wel wat.

Het voordeel was dat ik vorige week heel weinig boodschappen heb moeten doen. Al dat avondeten scheelt een hele berg in het budget. Onze kleine man kan sinds kort gezellig in het winkelwagentje zitten, dus morgen ga ik samen met hem boodschappen doen, uiteraard moet ik nu wel iets meer hebben.

Nu ik ook echt weer de hele dag thuis ben, viel het mij op dat het best koud was in huis. Ons huis is heel goed geïsoleerd en dus hebben wij de verwarming nog niet aangehad. Vanmiddag scheen de zon naar binnen, dus gingen de gordijnen open om de warmte binnen te laten. De verwarming hoefde dus vandaag ook nog niet aan. Ik ben benieuwd hoelang we dat nog kunnen volhouden. Ik wil niet in de kou zitten, dat gaat me iets te ver!

De komende week wordt weer erg druk, elke week denk ik dat het eindelijk iets rustiger wordt, maar alle dagen staan zo weer volgepland met werk, familie en vrienden. Toch lijkt het er nu op dat de tweede helft van Oktober een stuk rustiger wordt dan de eerste helft. Van mij mag dat lekker zo blijven. :-)
Fijne week allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Hier merken we ook dat het kouder wordt, gelukkig kunnen we een deel van het huis opstoken met (gratis) hout in de kachel! En ik overweeg om zelf te proberen achterzetramen te maken voor de glas-in-lood-delen die nu nog veel kou doorlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat jullie het zo kunnen doen!
   En die achterzetramen zouden zeker kunnen schelen, ik zou het gewoon proberen als ik jou was. :-)

   Verwijderen
 2. Ik herken het helemaal, onze agenda's puilen soms gewoon uit!

  BeantwoordenVerwijderen