woensdag 26 september 2012

Winkelen

Vandaag was vriend vrij, en na een nacht met ongeveer 4 uur slaap door onze kleine man, had hij het briljante idee om vandaag weer eens naar de Ikea te gaan, want hij had een mooie kast gezien.

Eigenlijk wilde ik helemaal geen extra kast, maar soms moet je iets over hebben voor elkaar ;-)

En dus gingen we op weg... Ik vind het stiekem altijd wel een leuke winkel, vooral als het niet zo druk is, en gelukkig bleek het vandaag niet erg druk te zijn.

We hebben lekker rondgewandeld, gratis een kopje koffie gedronken (met onze Family kaart) en uiteindelijk eigenlijk best veel dingen gekocht die we eigenlijk niet erg nodig hadden... :-) De (erg onnodige) kast hebben we laten staan, want die was eigenlijk helemaal niet zo mooi.

Ik vraag me echt af hoe ze dat nou doen daar! Op een gegeven moment zag ik allemaal "handige" dingen, terwijl vriend me vertelde dat we die dingen echt niet nodig hadden, haha! Waar was de consuminderaar nou gebleven???

Uiteindelijk was de schade €30,- en dit was inclusief een cadeau van €15,- dus al met al valt het allemaal wel mee, en... We hebben een gezellige dag gehad.

Nu duiken we straks lekker ons bed in, ik hoop op iets meer slaap de komende nacht.

Zijn jullie weleens in de valkuil bij de Ikea gestapt? :-)

2 opmerkingen:

  1. Nou, niet alleen bij ikea, zelfs bij de kringloop kennen ze de truukjes :)
    groet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja deze week, ik dub al een tijdje over een nieuwe bank, deze bank hebben we een jaar of 10 maar is nog prima, maar vind zo;n grote loungebank zo leuk... nu zag ik van de week ineens dat ze bij de ikea 15% KORTING hebben op de stoffen banken en nu kan ik het niet laten om hem te kopen, hij is maaar 653 euro... niet veel voor een grote bank, maar aan de andere kant een hoop geld als het niet nodig is...
    Groete Anne

    BeantwoordenVerwijderen