vrijdag 14 september 2012

Weer thuis!

We zijn weer thuis. De auto is uitgepakt, wasmachine staat alweer aan en de katjes hebben een knuffel gekregen.

Bedankt voor alle reacties op mijn berichtje gisteren! Ik heb inmiddels laten weten dat ik interesse heb en ik heb binnenkort een gesprek, ik ben benieuwd en hou jullie natuurlijk op de hoogte!

We hebben een heerlijke week gehad, zijn wel veel op het park gebleven, maar dat maakt natuurlijk weinig uit! Zoals ik al eerder schreef nam onze familie heel veel boodschappen mee. Afgelopen woensdag kwam er nog andere familie langs en die namen een heerlijke taart mee en hebben ons getrakteerd op een lunch.

Dit alles betekend dat wij het volgende hebben uitgegeven;
- huur huisje, lakenpakket en toeristenbelasting €401,-
- boodschappen voorafgaand aan vakantie €25,54
- benzine (goede gok) €35,-
- boodschappen, broodjes, bowlen, drankjes op het park, inclusief de kosten van een dagje winkelen (parkeergeld etc) €134,43

De benzine heb ik gegokt, omdat we een grotere auto hadden geleend van familie. Bij het dagje winkelen heb ik de spullen die we hebben gekocht (wat kleding voor kleine man en ansichtkaarten) niet meegeteld, omdat we dit sowieso binnenkort zouden kopen.

Alles bij elkaar opgeteld; € 595,97

Volgens mij een heel netjes bedrag! We hebben ervoor gekozen om veel gebruik te maken van de faciliteiten op het park (zwemmen, kinderboerderij) en we hebben veel gewandeld. Daarnaast hebben we de afgelopen dagen (door het minder goede weer) lekker in ons huisje gezeten en spelletjes gespeeld/boeken gelezen.

Voor ons dus een hele fijne vakantie! We hebben eventjes niet op het geld gelet, maar hebben toch relatief weinig uitgegeven. Ik heb niets gemist en zou zo nog een weekje willen! ;-)

3 opmerkingen:

 1. Niet bewust heel erg opgelet, maar toch onbewust niet veel geld uitgegeven. Vakanties zijn altijd een lastig puntje als je minder wil uitgeven, vind ik.
  Maar het is dus best goed gelukt als ik het zo zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is pas vakantievieren; genieten en ondertussen geen scheppen met geld eruit. Staat bij ons voor komende zomervakantie ook op de planning om dat zo te doen; vakantiepotje wordt beetje bij beetje al gevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je van je vakantie hebt genoten!
  Die ansichtkaarten, heb je die verstuurd of voor jezelf meegenomen? Ik ben gek op ansichtkaarten en heb er vanaf mijn vakantie dan ook een hoop naar mijn neefjes verstuurd, maar ook een paar naar mezelf, voor een leuke herinnering voor later. Nu zijn mijn ouders op vakantie, maar na veel gebedel tot nu toe helaas maar één ansichtkaart mogen ontvangen. Nou ja, beter dan niks :)

  BeantwoordenVerwijderen