donderdag 6 september 2012

Een dagje op de bank

Normaliter vlieg ik door het huis heen. Eventjes dit, eventjes dat. Kleine man een flesje, fruithapje, verschonen, een werkopdracht, ik draai mijn hand er niet voor om.

Maar helaas, dinsdagavond had ik een beetje last van mijn keel en toen ik gisteren wakker werd, was het helemaal pijnlijk! Gelukkig was vriend toevallig vrij en kon ik af en toe een beetje op de bank hangen. S'middags zelfs nog even gewandeld, omdat het alweer iets beter ging en natuurlijk vroeg naar bed.

Vandaag moest vriend helaas weer aan het werk, maar vandaag is er hoofdpijn, een loopneus en volle holtes bijgekomen, blegh! Kleine man vraagt ook zijn aandacht en zo is het feest compleet.

Je zou misschien denken, waarom regel je geen oppas? Maar de opa's en oma's die anders oppassen, zijn toevallig allemaal tegelijk van hun welverdiende vakantie aan het genieten!

Dit soort dingen komen altijd op momenten waarbij het niet uitkomt. Zo heb ik morgen een hele belangrijke werkafspraak, waar ik al tijden op wacht en die ik dus niet wil afzeggen! En... We gaan bijna op vakantie. Ik wilde graag het huis aan kant hebben en al wat spullen klaarleggen.

Maar ja, wat niet gaat, dat gaat niet. Ik ben dus verhuist van mijn bed naar de bank, met kopjes thee en zakdoekjes. Kleine man vermaakt zich redelijk en ik kan eventueel de televisie ook nog aanzetten (niet ideaal, maar ik heb een goede reden!) vanavond als vriend weer thuis is, plons ik nog even in een warm bad en ga ik vroeg naar bed met een paracentamol. Rustig aan en positief blijven! :-)


5 opmerkingen:

  1. Oh bah, die dingen komen altijd ongelegen hè? Maar wat niet gaat, gaat niet hoor, als je teveel doorgaat blijf je alleen maar veel langer ziek. Hopelijk ben je snel weer wat beter. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziek worden komt volgens mij nooit echt goed uit, beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een kwestie van survivalen inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen