zondag 30 september 2012

Doelen September, zijn ze gehaald?!

Voor September had ik voor het eerst een aantal doelen bedacht, aangezien het alweer de laatste dag van de maand is, is dit een mooi moment om even te evalueren....

1. Afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste
Gelukt dat kostte natuurlijk ook nauwelijks wat tijd

2. Woonverzekering nakijken
Niet gelukt Ons ene deel (opstal) hebben we verzekerd via de bank en het andere deel (inboedel en glas) bij een verzekeraar. Deze willen wij samenvoegen bij een andere verzekeraar, en dat scheelt ons dan ruim €15,- per maand. Helaas kunnen wij bij onze huidige verzekeraar niet in onze online polismap, gebeld en gebeld en we krijgen zoals het er nu uitziet, informatie thuis gestuurd. Dus dit duurt helaas nog wel even.

3. 5 dingen op marktplaats
Niet gelukt Ik heb deze maand niets op marktplaats gezet, onder andere door onze vakantie is het niet gelukt. Als ik er iets opzet en iemand wilt het gelijk ophalen, moet je dus bekennen dat je op vakantie bent, dat vind ik niet prettig

4. Budget recept plaatsen
Gelukt Zie hier mijn overheerlijke; westernhap

5. Iets nieuws koken
Gelukt helaas niet zo uitgebreid als ik zou willen, maar een lekkere preisoep staat inmiddels vaker op ons menu

6. Nieuw inspirerende blogs zoeken en in mijn leeslijst plaatsen
Gelukt Al zijn er nog een aantal waarbij het maar niet lukt om in mijn leeslijst te plaatsen. Als je zelf nog een goede tip hebt voor een leuke blog, laat het mij weten!

7. 4500 euroclix sparen
Niet gelukt Ik had deze maand echt heel weinig onderzoeken waar ik aan mee kon doen, hierdoor ging het niet hard. Ik sta nu op ongeveer 4300 clix, dus het valt uiteindelijk nog mee

8. 0,5 kg. Afvallen
Gelukt Zelfs 0,6 kg. ;-) Het begin van de maand was ik aangekomen door onze vakantie, maar van de week was er toch 0,6 kg. af.

9. Meedoen aan minstens 2 GTA's
Gelukt Ik heb meegedaan aan ongeveer 5 GTA's, ideaal wat je allemaal gratis kunt proberen

10. Zakelijk gratis adverteren
Niet gelukt Mede door de vakantie en het feit dat ik een baan aangeboden heb gekregen, waar ik enorm over twijfel. Ik ben bang dat ik dan helemaal geen tijd meer heb voor mijzelf. Het gratis adverteren/ flyeren heb ik nu dus maar even gelaten.

Conclusie;
Ik dacht dat ik redelijk goed bezig was, maar er zijn toch 4 doelen niet behaald en dat vind ik best veel! Ik merk wel dat het me motiveert om de dingen aan te pakken, dus ik ga even goed nadenken over nieuwe doelen voor Oktober.

Hoe is de maand bij jullie gegaan?!


2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat het verstandig is om niet te adverteren als je niet weet of het je dan wel lukt om de diensten te leveren en/of als je het dan zo druk krijgt dat je geen leven meer overhoudt.

    Een doel mag veranderen, natuurlijk! Als je iets niet meer wil (om een goede reden), dan moet je het vooral niet doen :-)

    Succes met de verzekering!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar bijvoorbeeld het Euroclix doel is een doel dat je ook niet helemaal zelf in de hand hebt.

    BeantwoordenVerwijderen