zondag 12 augustus 2012

Ochtendje zwemmen

Vandaag zijn we lekker een ochtend gaan zwemmen, onze kleine man is gek op dobberen in het water, hij lacht zich dat helemaal moe en heeft een lach van oor tot oor.... Jullie begrijpen dat wij dus zoveel mogelijk proberen te zwemmen ;-)

In het plaatselijke zwembad hebben ze babyzwemmen, maar helaas is dit op tijden dat wij niet kunnen, we kiezen er dus voor om af en toe naar een bungalowpark te gaan om het zwemparadijs te ontdekken.

Gelukkig kunnen we eens per maand, per 2 maanden met kennissen van ons mee, 1 van het stel werkt bij dit betreffende bungalowpark waardoor wij gratis toegang hebben en gratis kunnen parkeren, want.... Hoeveel onze kleine man ook geniet, ik zou het er gewoonlijk niet voor over hebben.

De toegang voor alleen het zwembad zou voor ons inclusief de kleine man €34,- kosten. Daarbij komen dan de parkeerkosten à €5,- en de benzinekosten. Het is niet ver rijden, maar het is natuurlijk niet gratis. Dit zou dus betekenen dat een ochtend zwemmen ons €39,- zou kosten!! Ik vind het een heel bedrag, vooral als veel mensen ook nog lekker in de sauna gaan, iets eten in het zwembad en na afloop nog een leuke foto van de kinderen aanschaffen, zo wordt een dagje weg toch wel weer snel heel erg duur!

Wij zijn dus enorm blij dat wij met onze kennissen meekunnen, we genieten volop en het enige dat wij hoeven te doen is er te zijn en onze kennissen eens uitnodigen voor het eten ofzoiets. Ik ga daar binnenkort eens iets voor verzinnen :-)

Zouden jullie zoveel geld betalen voor een ochtend/dagje zwemmen?!

2 opmerkingen:

  1. Toen de pubers nog kleiner waren, deden wij dat af en toe als dagje uit in een vakantie. Heb 2 echte waterratten en dus urenlang in het water en alleen af en toe aan de kant om wat te drinken of te eten (wat we zelf mee namen trouwens) en voor hun dus een echte topdag wat ze destijds eerder zouden kiezen dan attractiepark (wat nog duurder is).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad helemaal waar. Een attractiepark is nog duurder en als je kinderen echte waterratten zijn, vermaken ze zich prima in zo'n zwemparadijs!

      Verwijderen