dinsdag 21 augustus 2012

Geld bespaard

Wij gaan binnenkort een weekje op vakantie, met onze kleine man zijn de vakanties wel iets anders... We gaan uberburgelijk naar een bungalowpark ;-) niet dat we minder genieten hoor! ;-)

We gaan binnenkort al en hebben vorige week een last minute geboekt. Het voordeel vind ik natuurlijk vooral de lagere prijs. Donderdagavond hebben wij geboekt, maar tot onze verbazing was de prijs op zaterdagavond nog lager, het scheelde €70,-!!! Dat is best veel in 2 dagen.

Hoewel ik altijd achter dingen aan ga en als er iets niet klopt op mijn bon, haal ik mijn geld terug, maar hieraan kun je natuurlijk niks doen. Ik heb zelf in de hotellerie gewerkt en ik weet maar al te goed dat de prijzen gebaseerd zijn op de beschikbaarheid.

Mijn ietwat minder zuinige vriend was het niet met mij eens. €70,- goedkoper in 2 dagen, daar wilde hij wel eens een goede uitleg voor! Zo geschiede dat ik hem het telefoonnummer gaf en zei dat hij dan maar zelf moest bellen.

Gisteren heeft hij even gebeld. En wat denk je?! We hebben €70,- korting gekregen, want zij vonden het ook niet helemaal eerlijk! Ik had nooit gedacht dat ze zoiets zouden zeggen. Zo blijkt mijn vriend toch iets beter "afgericht" dan ik dacht ;-) en voor die €70,- kunnen wij leuke dingen doen in de vakantie! Iedereen blij :-)

Zou jij bellen als je zoiets zou overkomen?!

4 opmerkingen:

 1. Goed zeg! Voor 70 euro kun je inderdaad weer iets leuks doen.
  Niet geschoten is altijd mis. Dat heeft je vriend goed bekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wist niet dat ze dat deden!! Ik zou niet zo gauw bellen denk, net zoals jij al zegt; kunnen zij ook niet weten...Maar wat heerlijk zeg! Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik maar denken dat de prijs inderdaad met beschikbaarheid te maken heeft, maar mooi dat jullie die 70 euro zo even verdiend hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou niet zo gauw bellen. Wat goed, zeg! Mooi 70 euro bespaard.

  Wij gaan volgend jaar met het hele gezin ( 9 personen) naar een bungalowpark. Wij verheugen ons er op!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen