zaterdag 18 augustus 2012

Een nuttige aankoop!

Wat een hitte hè?! Ik ga niet klagen hoor, ik ben gek op de zon! Maar de temperaturen vind ik wel iets te veel van het goede ;-)

Vooral onze kleine man heeft best wat last van die warmte. Het was hier vanmiddag 28,5 graad in huis!

Gisteren was ik even naar de winkels, om nog even een verjaardagscadeau te kopen en verder even te snuffelen (zonder al te veel te kopen natuurlijk) en ik bedacht mij ineens dat ik al eerder een leuk opblaasbaar zwembadje wilde kopen. Kleine man kan natuurlijk nog niet zwemmen, maar hij is wel een heuse waterrat!

Op naar de Hema, maar helaas alles uitverkocht. Er worden in deze dagen natuurlijk enorm veel zwembadjes verkocht, maar.... Gelukkig bij de Bart Smit stonden er sta-pels!

Dus, enorm veel keuze. Een groot zwembad, een hoog zwembad, een zwembad met waterval en noem maar op. Gelukkig zag ik helemaal achteraan een klein doosje met een normaal klein zwembadje, in de aanbieding, kosten €7,50! Helemaal prima.

Vandaag gingen we op bezoek bij mijn ouders omdat mijn vader jarig is, dus het zwembadje ging mee. Hij heeft heerlijk gespetterd en vond het helemaal geweldig! En uiteraard vonden wij het geweldig om hem zo te zien genieten! Morgen zetten we het zwembadje in onze eigen tuin. Ik hoop dat het nog heel lang lekker weer blijft :-)

5 opmerkingen:

 1. Je kleine man boft maar! En handig zo'n klein badje wat je gewoon even mee naar opa en oma kan nemen; onze buren hebben het bad ook opgezet maar honderdduizend redenen waarom buurjongetje er elke keer niet in mag, zo sneu ... dus laat je mannetje maar lekker plonsen en spetteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat sneu voor dat mannetje! Wij vinden het voornamelijk zelf ook heel leuk, dus we gaan omstebeurt met hem "zwemmen" :)

   Verwijderen
 2. Lekker zo'n klein badje! kan je kleine man zich heerlijk in vermaken, en je kan hem makkelijk meenemen. Toen wij nog kleine kinderen hadden, zucht wat klink ik oud;) zat ik ook altijd met mijn voeten in dat zelfde badje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je bent niet oud, de tijd gaat alleen snel ;-)
   Met de hitte van afgelopen weekend vond ik het heerlijk om er gewoon bij te zitten, als de kleine man iets groter is, dan gaan mijn voetjes erbij! Heerlijk verkoelend!

   Verwijderen
 3. Hoi hoi mocht hij lek gaan en een iets grotere willen bij de action iets van 2 euro martje

  BeantwoordenVerwijderen