donderdag 16 augustus 2012

Een duur avondje uit

Vriend gaat eens in de zoveel tijd met vrienden en neven naar de zogeheten mannenavond van de bioscoop. Ze krijgen 2 films te zien, eten hamburgers en drinken bier, gelukkig mag ik niet mee ;-)

Helemaal leuk vind hij het, en ik snap hem wel. De ladies night vind ik ook leuk.

Gisteravond was het weer zover, de kaartjes zijn redelijk duur, dan nog de burgers en het bier, maar natuurlijk gunnen we elkaar weleens iets.

Parkeren doet hij altijd een stukje verderop zodat hij niet hoeft te betalen, maar vorige keer regende het zo hard, dat hij helemaal doorweekt was en de autostoel na een paar dagen nog niet droog was. Aangezien er gisteren weer regen en onweer werd voorspelt, hadden we bedacht dat hij de auto mooi in de parkeergarage kon zetten (voor een keer kan dat natuurlijk prima)

Eind van de avond kwam vriend thuis en het enige waar hij het over had; de parkeerkosten, hij was ruim €10,- kwijt geweest!! Belachelijk als je het mij vraagt, die auto heeft er 4-5 uurtjes gestaan. Goed geregeld van onze gemeente, dit doen we dus niet meer! Het was even een flinke domper, daarnaast had hij natuurlijk ook niet goed gekeken toen hij de garage inreed tot hoe laat hij zou moeten betalen, tel daarbij  op dat het eind van de avond helemaal niet regende en vriend was dus een beetje chagrijnig.

Gelukkig was de avond wel heel erg leuk geweest. Leuke films en goed gezelschap. Toen ik hem had verzekerd dat die €10,- dan toch niet zoveel uitmaakte, was het weer goed :-)

Hebben jullie weleens zo'n "leuke" verassing gehad na een gezellige avond?!

(even ter informatie, vriend drink hoogstens 2 biertjes, hij zuipt zich niet klem om daarna achter het stuur te stappen!!)

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het een koopje, maar ik ben Amsterdamse tarieven gewend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja vergeleken bij Amsterdam valt het heel erg mee! :-)

   Verwijderen
 2. Als ik met vriendinnen afspreek, dan vind het niks om 's avonds nog een stuk alleen in het donker te moeten lopen, dus parkeer zo dichtbij mogelijk en weet dus vantevoren dat ik daarvoor - zelfs in de 'kleine' stad - flink wat parkeerkosten heb dan dat ik net buiten het centrum zou parkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yups! Ik was met vrienden in Assen (dus be ware) en mijn vrienden dachten dat in de parkeergarages na 6 uur het ook vrij parkeren was (en ik ben niet bekend, dus heb niet op gelet) en zal ik het zo zeggen: dit was NIET het geval! Dus viel smerig tegen. Ik kom haast nooit in Assen (een beetje uit de richting), maar dit vergeet ik niet meer zo snel gelukkig kan ik er nu weer om lachen.

  BeantwoordenVerwijderen