dinsdag 24 juli 2012

Wat een heerlijk weer!

Wat een geweldig weer is het, de zomer is begonnen! (En als we de weersvoorspelling moeten geloven, is hij vrijdag of zaterdag weer afgelopen) maar... ik ga niet klagen! De zon is er :-)

Geloof het of niet maar door het mooie weer hebben wij minder uitgaven. Er is niks uitgegeven vandaag en gisteren ook niet. Morgen moet ik helaas weer de weekboodschappen gaan doen, dus dan is het afgelopen met de stilstand, maar elke dag is maar weer mooi meegenomen.

Met dit weer is het natuurlijk heerlijk om met vrienden of familie af te spreken om te BBQen, naar het strand te gaan en vooral op terrasjes te hangen, maar ook dit hebben wij tot nu toe niet gedaan. Donderdag en zaterdag hebben wij een feestje, dus dat komt wel weer goed. Voor nu vinden we het heerlijk om in ons tuintje te zitten in het avondzonnetje met een kopje thee, koffie of stiekem een lekker glas rosé ;-)

Laat de zon nog maar lekker even schijnen, zolang hij er is, genieten wij ervan!
Wat is jou favoriete seizoen? En waarom?

3 opmerkingen:

 1. Herfst! :) De natuur zien veranderen vind ik prachtig en ik vind het nu toch wel een beetje te warm ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet van alle seizoenen. De herfst vanwege de prachtige kleuren in de natuur, winter vanwege de kou en feestdagen, lentw vanwege de vogels die weer vroeg fluiten en de zomer vanwege het mooie weer. Heerlijk naar het strand, in de tuin zitten, bbq noem maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een herfsttype. Dit weer vind ik iets te warm. Ik hou van de kleuren en de geuren van de herfst. Een kopje thee en een goed boek en ik ben helemaal gelukkig!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen