zaterdag 14 juli 2012

Een dagje in de keuken...

Vandaag heb ik de hele dag doorgebracht in de keuken. Morgen is mijn verjaardag en er komen ongeveer 20 mensen drinken en natuurlijk lekker eten.

Ik had een budget van €70,- en daar ben ik iets onder gebleven, dus daar ben ik heel erg blij mee. Zoutjes, drankjes, avondeten en nog iets lekkers als toetje met koffie of thee, dat zijn toch veel dingen die ik "even" moest maken. Gelukkig heb ik de hele dag veel hulp gehad!

Onze verjaardagen vieren we eigenlijk altijd op zaterdagavond met een klein hapje en een drankje, maar met onze kleine man leek mij dat niet echt een goed idee. En aangezien het een "rond" getal is, wilde ik toch iets speciaals.

Het wordt dus een leuke middag/avond met leuke vrienden en familie, ik heb er helemaal zin in!

Wat vinden jullie van mijn budget? Ik vind het heel netjes, het moet geen vreetfestijn worden, en daarnaast denk ik altijd dat ik te weinig heb, maar ik heb altijd veel over. Daar heb ik nu dus goed rekening mee gehouden, dus het moet helemaal goedkomen.

Verder ben ik natuurlijk ook benieuwd naar de cadeautjes, ik heb veel "nuttige" dingen op mijn verlanglijstje gezet, dus dan kan ik weer even vooruit.

Wat is jullie budget voor je verjaardagsfeest? Hou je rekening met de wensen van je gasten? En durf jij bijvoorbeeld brie van de Lidl op tafel te zetten? (ik wel hoor! als het maar lekker is)


4 opmerkingen:

 1. Tjee, dat vind ik heel knap. 70 euro.
  Wil jij in een volgend blog eens uitleggen, hoe je dat hebt gedaan? En vonden je gasten het lekker? Wellicht kan ik er een voorbeeld aan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor je budget, maar zit daar ook fris en drank bij ?
  Wij gaan met de kinderen uiteten en dat vind ik genoeg, want eigenlijk vind ik het maar niet om verjaardag te vieren.
  En ja, ik durf gerust brie of andere hapjes van welk merk dan ook op tafel te zetten...als ze het niet lusten laten ze het maar lekker staan.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog hartelijk gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele leuke verjaardag gehad. Ik vind € 70,00 geweldig voor 20 personen en je foto ziet er superlekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd.
  Brie koop ik altijd bij de Aldi. Niks mis mee. Wel let ik er op dat ik het tijdig koop. Let op een datum vrij dicht bij het feest, de brie is dan zachter en, vind ik, smakelijker.(Geldt voor elke brie)
  Ook komkommers, tomaatjes e.d. Vleeswaren voor hapjes ook wel. Verder kan je in de tijd voor de verjaardag op aanbiedingen letten. Sommige dingen tijdelijk invriezen.
  Je hapjes zien er heerlijk uit, dat doet ook veel.
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen