zondag 24 juni 2012

De bekende spaarprogramma's.....

Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn links voor Euroclix en MoneyMiljonair ook toegevoegd. De meeste bespaarders in blogland weten er alles van, maar voor diegene die het nog niet weten... hierbij de uitleg!

Je kunt je aanmelden via verschillende spaarprogramma's op internet. Door mails te lezen, onderzoekjes te doen of dingen via internet aan te schaffen, spaar je punten. Deze kun je uiteindelijk laten omzetten in keiharde euro's (of in het geval van Euroclix ook in producten)

Voor mij is het een leuk extraatje, om zo wat bij elkaar te sparen. Ik klik die mails even snel, en neem de tijd voor onderzoeken. Daarnaast bestel ik af en toe iets via internet en zo tikt het lekker aan.

Ik ben al jarenlang lid van Euroclix en iets korter van MoneyMiljonair. Euroclix gaat de laatste tijd erg snel, omdat ik ontdekt heb dat je via Panelclix vaak onderzoeken kunt doen. In al die tijd heb ik al aardig wat euro's uit laten betalen. Hoeveel precies, weet ik eerlijk gezegd niet, maar dat ga ik binnenkort eens uitzoeken.

Sommige mensen vinden het teveel moeite voor te weinig geld. Als je in de tijd die je eraan besteedt, werk kunt doen, dat meer oplevert, zou ik dat zeker doen! Maar voor mij kost het weinig tijd en zoals gezegd, levert het gewoon iets extra's op.

Je kunt je aanmelden via de banners op deze site, Je ontvangt dan een klein bedrag om mee te beginnen en ik ontvang ook een bedrag omdat jij je aanmeldt.... als je geïnteresseerd bent; alvast bedankt!

Wat zijn jullie ervaringen met spaarprogramma's? Positief of Negatief?!

2 opmerkingen:

  1. Ik spaar bij Moneymiljonair, nucash, surfrace en jiggy. Deze gaan vrij snel. Nucash en moneymiljonair gaan wat mij betreft het snelst. Het bevalt mij goed, ik doe 2x per week klikken en dat gaat eigenlijk vrij snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben tevreden over Moneymiljonair.
    Het meest verdien ik met Google Adsense.

    BeantwoordenVerwijderen