donderdag 3 september 2015

Uit eten met de AH actie


Laatst las ik dat de AH restaurantactie erg populair is, er waren toen al een half miljoen mensen uit eten geweest met de actie. 

Je kon bij de AH sparen voor een gratis 2e drie-gangen menu. De zegels kon je redelijk snel bij elkaar sparen en hierdoor hadden wij 4 spaarkaarten vol. Omdat we toch bijna elke maand samen uit eten gaan, kwam dat wel van pas. (de kaarten zijn in te leveren tot in Januari) 

Afgelopen zondag zijn we voor het eerst samen uit eten geweest met de actie. In onze eigen woonplaats waren de restaurants waar we heen zouden willen helaas al vol, daardoor kwamen we in een andere plaats terecht en dat is ook weleens leuk! 

Het restaurant had een speciaal menu voor de actie gemaakt, maar je kon ook van de reguliere kaart kiezen en dan kreeg je korting op de totale rekening. Wij kozen voor het laatste omdat dat ons iets meer aansprak. 

We hebben heerlijk gegeten, gewoon de normale porties en ik had helemaal niet het idee dat er op ons werd bespaard omdat we met deze actie meededen. Het personeel was vriendelijk en het eten was goed. Het bleek uiteindelijk wel een redelijk kindvriendelijk restaurant te zijn, dus onze kleine man had eigenlijk wel mee kunnen gaan, maar ja, samen is ook wel even fijn en dat kan de volgende keer misschien. 

Om ons heen hoorden we trouwens veel mensen die met de actie kwamen eten, dus voor de naamsbekendheid van dit restaurant was het helemaal goed. 

Ik ben benieuwd waar we de komende maanden nog terecht komen om te eten, van mij mag deze actie best wel jaarlijks langskomen. 

Ben jij al uit eten geweest met deze actie? Ik ben benieuwd naar alle ervaringen :) 

5 opmerkingen:

 1. Ja naar de Griek!! Lekker gegeten maar het was wel errug druk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met mijn dieet kan ik niet uit eten, maar ik heb de zegeltjes vaak aan klanten gegeven die na mij kwamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, vorig jaar wel. Dit jaar nog niet. Er zijn in de directe omgeving drie restaurants die meedoen en die hebben allemaal alleen een menu. Bij het restaurant waar wij vorig jaar zijn geweest heeft dit jaar precies hetzelfde menu. Helaas mag er niets anders gekozen worden, dus ik weet niet of wij er gebruik van gaan maken. Het is erg summier en voor 32,50 heb ik dan toch liever iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee! Ik had helaas niet genoeg zegels bij elkaar gespaard. Maar vond het wel een ontzettend leuke actie, ondanks dat. Daar heb je tenminste nog wat aan, zeker als je inderdaad al wel eens uit eten gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook uit eten geweest met deze actie, bij een voor ons onbekend restaurant. Ik vond de kwaliteit echter tegenvallen en we moesten ook wel erg lang wachten op ons hoofdgerecht, terwijl het niet zo druk was. Later bleek dat er een stop was gesprongen, kan gebeuren, maar meld dat dan even aan je gasten.... Jammer hoor, daar komen we niet meer.

  Heb nu nog 2 volle kaarten, daarvan gaan we lekker eten bij een van onze favoriete restaurants in onze woonplaats, nom nom!

  BeantwoordenVerwijderen