dinsdag 15 september 2015

Leuk nieuws!

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje voor jullie!

Sinds Juni 2012 blog ik hier, over onze financiën, besparen, maar ook steeds meer over mijn persoonlijke leven. Ik begon anoniem en ik ben uiteindelijk uit de anonimiteit gegaan.

Inmiddels lezen er veel familieleden, bekenden en vrienden mee. Daarnaast ook nog heel veel mensen die ik niet persoonlijk ken, dagelijks lezen er inmiddels ruim 1500 mensen mee bij Samen Besparen, en daar ben ik ontzettend blij mee en ook best wel trots op ;)

Sinds onze meisjes geboren zijn, heb ik natuurlijk niet alleen meer onze kleine man om over te vertellen, maar ook over onze meisjes, over een tweeling en hoe bijzonder dat eigenlijk is, ik ben 28 en ik heb gewoon 3 prachtige, gezonde kinderen, wauw!

Lezers die al langer meelezen, zagen ons trouwen en leefden heel erg mee met de spannende zwangerschap van onze meisjes. Ik heb zoveel lieve mailtjes, reacties en tips gehad. Toen ik zwanger was, maar ook toen de meisjes helemaal gezond en na 36 weken zwangerschap (yes!) werden geboren.

Hierdoor kan ik wel zeggen dat jullie, mijn lezers, mij inmiddels best dierbaar zijn geworden. En hoevaak ik ook vertelde dat ik misschien niet altijd tijd zou hebben voor nieuwe blogs, heb ik toch op een enkele uitzondering na, elke dag geblogd, daaruit blijkt wel weer hoe leuk ik het vind!

Toen ik mijn blog begon wilde ik vooral bespaartips delen, en vertellen hoe wij onze financiën regelden. Inmiddels gaat het over veel meer... en hierdoor vond ik de naam "Samen Besparen" de lading niet helemaal meer dekken.

Dus ik dacht na, en bedacht dat ik heel graag verder wil gaan met bloggen, maar dan onder een eigen domeinnaam. Waar ik ga bloggen over ons gezin, waar ik een kijkje in ons leven geef, en alle andere dingen die ik leuk en interessant vind! En ja, de financiën horen daar nog steeds bij ;)

Ik wil jullie vandaag dus het mooie nieuws brengen dat mijn eigen persoonlijke blog inmiddels online is, ik blog daar niet iedere dag, en je vindt er soms artikelen die je ook hier vindt, omdat ik nu in een overgangfase zit en per 1 Oktober stap ik definitief over naar mijn andere blog.

Je kunt de komende tijd hier dus nog prima blijven lezen, maar ben je ook benieuwd naar de persoon achter Samen Besparen en mijn gezin? Dan kun je vanaf 1 Oktober dagelijks meelezen op mijn nieuwe blog, en vanaf die datum zal ik ook regelmatig ploggen, vloggen en andere video's opnemen en delen (alsof ik het nog niet druk genoeg had met al die kinderen) ;)

Dus bijdeze; Mijn nieuwe blog! www.doortjesblog.nl

En er is ook al een facebookpagina.... *klik*

En iedereen die hier wel afhaakt, bedankt voor het meelezen de afgelopen jaren en voor alle lieve reacties, mailtjes en berichtjes. :)

8 opmerkingen:

 1. Oeh, spannend! En gefeliciteerd met deze nieuwe stap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee, wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe blog! En natuurlijk blijf ik je ook daar volgen, heel veel succes. Enne, wat een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!
  Ik ben heb je nieuwe blog meteen maar toegevoegd aan mijn bloglovin lijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik ga meteen kijken. Gefeliciteerd met je nieuwe blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de leuke reacties!

  Samen Besparen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, veel succes en ik ga mee in je nieuwe avontuur.

  Wegschuld

  BeantwoordenVerwijderen