maandag 6 juli 2015

Challenge update!

Sinds 16 Juni ben ik weer begonnen met een nieuwe challenge, elke dag een stuk zwerfvuil oprapen om het milieu een handje te helpen ;) Tijd voor een update!

De challenge loopt tot 25 Augustus en is nu dus bijna een maand bezig. De teller staat op 39, ik heb niet elke dag iets opgeruimd, maar heb dat dan op een andere dag ingehaald. Als ik zo kijk, dan loop ik ver voor, maar... ik heb niet alles zelf opgeruimd, gelukkig helpen er mensen mee!

Ik zit dus zelf nog niet op elke dag 1 stuk opruimen, alhoewel ik natuurlijk wel vind dat elk ding er weer 1 is.

De uitdaging was om uiteindelijk 250 stuks op te ruimen, ik ben heel benieuwd of dat gaat lukken, dan moet ik zeker nog beter mijn best doen!

Doe jij nog mee met de challenge en heb je de laatste tijd iets opgeraapt? Laat het even weten in de reacties, dan tel ik het erbij :)

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

10 opmerkingen:

 1. Gister een boodschappentas vol met blikjes, flesjes, snoeppapiertjes en nog het een en ander (boekenlijst...) geraapt langs het fietspad waar ik normaal gesproken fiets, maar gister dus liep. Vandaag weer over een schoon fietspad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze challenge heb ik helemaal gemist, maar ik vrees dat ik er wel aan kom als ik tel wat ik opraap uit mijn tuin, dat door langsfietsende scholieren wordt weggemikt en op die manier hier terecht komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend goed dat je dit doet! Ik heb laatst 3 flesjes en een papiertje opgeraapt, het is een begin, toch ;)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 2 stuks! (ik kon op fb niet vinden waar ik het in kon vullen!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Je kunt op fb een bericht plaatsen, maar zo mag het natuurlijk ook, ik tel ze mee :)

   Verwijderen
 5. ..ik raap al jaren zwerfvuil! De routes, waar ik meestal loop, zijn bijna helemaal schoon. Sommige dagen zie ik er totaal geen zwerfvuil.
  Wijst erop dat vuil vuil aantrekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sinds het begin van de challenge heb ik meegedaan, bijna iedere dag zwerfvuil geraapt tussen huis en station. Flesjes, blikjes, plastic zakjes, sigarettenpakjes enzovoort.
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed zeg! Heb je een idee hoeveel stuks in totaal? Dan kan ik ze meetellen ;)

   Verwijderen
  2. Tja, hoeveel? 20-25 denk ik. Ik ben de tel kwijt, het wordt een gewoonte. Maakt ook niet zo uit hoeveel, mijn omgeving wordt er schoner van en daar gaat het om. C.

   Verwijderen