zaterdag 27 juni 2015

Tweeling update!

Onze meisjes zijn inmiddels alweer ruim 4 maanden oud, de tijd vliegt echt! Aan de ene kant heb ik het idee dat de tijd heel snel gaat, maar aan de andere kant mag het soms iets sneller gaan ;)

We genieten enorm van ons gezin, het is natuurlijk heel erg druk, maar het loopt nu prima met alle extra handjes hulp die we hebben!

Een tweeling is echt wel even anders dan een eenling. Soms huilen ze allebei en dan kun je er maar 1 oppakken als je alleen bent. Ze vragen natuurlijk toch hun aandacht, en als ze dat tegelijk willen is dat soms wel lastig ;)

In plaats van alleen maar liggen en slapen, zitten ze nu lekker in de wippertjes en draaien ze zich zelfs al om. Ze spelen al een beetje met rammelaars en worden zich steeds bewuster van elkaar, dat is super leuk om te zien, elkaar ontdekken en dan tegen elkaar gaan brabbelen <3

Er wordt ook veel gelachen. Als ze s'ochtends wakker worden dan kunnen ze vanuit hun bedjes naar ons bed kijken. Zodra ze door hebben dat wij wakker worden en ze zien, dan volgt er een glimlach van oor tot oor! S'nachts maken ze een lange nacht, maar overdag zijn de slaapjes erg kort, daar zit nog totaal geen ritme in, maar we weten uit ervaring dat dat allemaal wel komt!

Ze veranderen nu ook heel snel! Van 2 kleine babytjes zijn ze veranderd in 2 bolle baby's van inmiddels meer dan 5 kilo. Dat voel ik wel af en toe in mijn rug ;)

Al met al genieten we volop en als ik me bedenk dat ze straks 6 maanden zijn en gaan zitten, dan uiteindelijk gaan staan en gaan lopen :O pfff.. dan gaat de tijd toch echt wel snel voorbij!

2 opmerkingen:

  1. Raar is dat he, hoe de tijd dan verstrijkt. Een dag is soms eindeloos en opeens zijn ze een half jaar terwijl ze gisteren nog klein en pasgeboren waren.
    Een tweeling lijkt me erg intensief als ze straks samen de wereld gaan ontdekken. Maar wel heel leuk :) Fijn dat alles zo goed gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig! De tijd vliegt, ook als je geen kinderen hebt :) Lijkt me ontzettend leuk om de ontwikkelingen te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen