donderdag 18 juni 2015

Op naar de winkels....

Ik las afgelopen week al dat meer bloggers last hebben van een periode waarin alles opeens kapot is of vervangen moet worden, gek genoeg lijkt dat hier ook te gebeuren deze week.

Gelukkig nog geen kapotte spullen (en dat kloppen we gelijk even af) maar we moeten echt even wat dingen vervangen.

Ik dacht dat ik zelf nog genoeg mooi zomerkleding had, maar dat viel even tegen toen ik alles ging uitzoeken, dus ik heb toch nog wel wat nodig, ook ga ik op zoek naar nieuwe badkleding en ondergoed.

De meisjes zijn flink aan het groeien en gelukkig hebben we kleding genoeg, maar we hebben nu wel grotere flessen nodig! De grootste fles kunstvoeding is 180ml water en 6 schepjes voeding, maar... we hebben flessen waar max 170ml in kan, dat hebben ze vast expres gedaan! (marketingtruc!) dus we hebben grotere flessen nodig. Ik zat te denken dat we ook gewoon wat extra kunnen maken als de fles leeg is, maar dat wordt wel een gedoe met twee hongerige meisjes...

Onze kleine man groeit ook lekker door. Hij heeft ook genoeg kleding, maar momenteel maar 1 paar schoenen die hij goed past, en die worden ook alweer te klein! We gaan dus even op zoek naar nieuwe schoenen. In de maat die daarna komt hebben we al schoenen staan, dus dat scheelt tegen die tijd alweer.

Man draagt vaak witte t-shirts onder zijn andere t-shirts of truien, deze week zag ik een shirt met een gat, dus die mocht gelijk weg. Binnenkort moeten ze dus weer aangevuld worden.

En zo hebben we allemaal iets nodig ;) Ik koop het toch allemaal in etappes, dan doet het minder pijn in de portemonnee...

Heb jij ook weleens zo'n periode waarin je opeens heel veel nodig hebt?

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

4 opmerkingen:

 1. Ik had het ook met zomerkleding! Inderdaad dingen die dan toch versleten bleken, of écht niet meer konden. Ik heb nu wel wat nieuwe dingen, maar nog niet echt een compleet beeld. Voor mijn gevoel is het nog niet genoeg. Maar dat wil niet zeggen dat het ook écht niet genoeg is, want ik probeer ook een beetje uit een spending spree te komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Periodes waarin ik opeens heel veel nodig heb valt nog wel mee maar er zijn wel periodes waarin ik veel koop. Meestal zo rond de uitverkoop tijd. En de standaard dingen sla ik ook al wel eens van te voren in. Zo komen die gaten in de t shirts erg bekend voor maar buiten het feit dat mijn man ze nog wel eens even door draagt (niemand die het ziet, zit toch onder de kleding) liggen er ook al weer nieuwe op voorraad, gekocht in de aanbieding omdat we wisten dat die toch wel weer eens nodig gaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wij hadden ook dat alles op was ineens.. Echt versleten maar ik vul bijna alles aan met spullen uit de kringloop

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja herkenbaar.. mijn shirts gaan vaak maar een paar weken mee omdat ze snel vol gaten zitten (laatst eens shirtjes van t merk Only al binnen 1 dag!!! teruggestuurd dus! ) ik draag ze wel langer.. maar mooi zijn ze al niet meer :( kleding van vorig jaar pas ik maar net/zit niet lekker :( er moet 4/5 kg af wil het lekker zitten en dat lukt maar niet :( baal ervan want wil eigenlijk geen nieuwe kleding kopen terwijl de kast vol ligt.. :( baal er dus gewoon van. man heeft ook net shirts en broeken besteld, ik moet nog een zomerjas, de huidige wsa ooit zwar,t is nu een raar soort bruin/zwart, gewoon vaal dus :p heb er eindelijk 1 gevonden die naar mn zin is.. wel duur :( maar ik vind gewoon 99% van de zomerjassen niet mooi dit jaar.. ook voor dochter niets gevonden maar zij past nog een jas van vorig jaar (van oma gehad, ook niet mn smaak maar staat haar prima gelukkig :D) en wil eigenlijk nog een paar sandalen en en en en en...:( vind kleding altijd zo verschrikkelijk duur en lijk er soms zo kort mee te doen :( broeken slijten snel op mn knieen omdat ik veel op de dgrond zit bij de kids en dagelijks 3 x opruim op mn knieen :( enz.. koop geen bijzonder dure kleding amar t gaat wel hard. zo geven we elke maand boven"budget" uit (zolang dat betekent dat we minder sparen vind ik het prima, we hoeven nooit wat terug te boeken van de spaar dus het gaat super hoor :) )

  BeantwoordenVerwijderen