zondag 3 mei 2015

Week 18... koningsdag en pizza

Samen met onze kleine man maakte ik granola <3 

Hier moest het nog in de oven ;) 

Bij koningsdag hoort een oranje tompouce! 

Oma is een moestuintje begonnen en wil graag dat onze kleine man haar helpt, daar was dus groot tuingereedschap voor nodig! 

We aten pizza van kant en klare pizzabodem ;) 

Dat was lekker! 

Hier stond ik met 2 volle maxi-cosi's en een peuter... niemand die de auto meer in kon. Bedankt buurtbewoner! 

Zo, ook eindelijk eens geregeld. Het geschreven briefje vind ik niet zo mooi, dus daar moet ik nog iets op verzinnen. We hebben al een sticker "geen verkopers etc." maar de meeste verkopers kunnen niet lezen denk ik, ik heb gemiddeld drie keer per week een verkoper aan de deur. Dit valt in ieder geval op, ik ben benieuwd of het helpt ;)

Like Samen besparen op facebook... *klik*

8 opmerkingen:

 1. Oh die auto. Grrr.... Hoe vaak ik dat wel niet heb gehad, mensen die zo hun auto in het parkeervak stoppen en niet op en om zien hoe ze staan. Kan ik zo ontzettend kwaad om worden. Nu ik dit type word ik er nog kwaad om al die keren dat het mij is overkomen en dan sta ik bijna altijd al de zijkant van een parkeerrij. Maar dan nog zetten ze hun auto tegen de bestuurderskant aan. En met een maxicosi is het totaal niet handig om er via de andere kant in te gaan, zonder ook niet trouwens. Ik hoop dat je wist wie het was kon je er heen gaan en melden dat ze hun auto even aan de kant moeten zetten.
  Wat ik ook niet snap is dat als er nieuwe parkeerplekken worden aangelegd dat ze die net zo groot maken als 40 jaar geleden, alleen zijn de meeste auto's 3x zo groot geworden. Dan krijg je dit soort problemen toch ook. Nou je snapt het, het zit mij aardig hoog ;-)
  Ik hoop dat de verkopersbriefje helpt, ikzelf doe de deur vaak niet open als ik niet weet wie het is. MIsschien moet je dat ook doen, gewoon niet naar de deur. Gewoon doen of je druk bent met de baby's en dat ben je meestal ook.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kon je niet via de andere kant instappen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kon je niet via de andere kant de kids in de auto doen dan??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, twee keer bijna dezelfde opmerking...
   Aan de andere kant zit er op de achterbank het peuterautostoeltje... En daar een maxi cosi langs proppen is nogal lastig (weet ik inmiddels uit ervaring want er was echt geen andere mogelijkheid)

   Verwijderen
 4. Ik weet niet hoeveel ruimte de beide auto's aan de andere kant hadden? Want als het vak gewoon niet breder is, kun je dat toch niemand echt kwalijk nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een gezellige reacties vandaag! Ik ga mij niet verantwoorden waar ik mij aan stoor hoor...
   Niemand parkeert in de vakken want die zijn sowieso te klein, dus een beetje rekening met elkaar houden is dan wel zo fijn.

   Verwijderen
 5. Mijn verkopersbriefje hielp ook niet, tot ik een sticker bij de bel plakte. Want daar kijken mensen blijkbaar wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van die sticker he, ik was t een keer zo zat dat ik een verkoper vroeger of die niet kon lezen. Zijn antwoord was :' jawel, maar we proberen het altijd alsnog'. Kortom, het werkt niet :( Asociaal eigenlijk he. Respectloos gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen