dinsdag 26 mei 2015

Snel voorbij!

Het lange weekend is alweer voorbij, wat gaat dat toch altijd snel! Man werkt altijd op zaterdag, dus is eigenlijk nooit twee dagen achter elkaar vrij, dus dat is extra luxe.

Zaterdag was een pittige dag. De meisjes hebben vrijdag weer prikjes gehad en waren flink uit hun doen. Veel huilen en tja, je kunt er maar 1 tegelijk oppakken hè? Dat is soms nogal lastig ;)

Maar zondag waren ze weer de vrolijkheid zelve. Het was heerlijk weer dus na een lekker ontbijtje verhuisden we allemaal naar de tuin. Tussen de flesjes en slaapjes door konden we lekker van het zonnetje genieten. S'avonds flansten we snel een makkelijke pasta in elkaar en de dag was alweer voorbij.

Maandag waren we allemaal vroeg wakker, en aangezien de supermarkt gewoon open was, stond ik samen met onze kleine man om 9u bij de supermarkt, het was heerlijk rustig (goh!) en we konden snel de weekboodschappen in huis halen. Toen we thuis kwamen lagen de meisjes te slapen en wilde onze kleine man nog even in bad, dus plonsde hij samen met man nog even in bad. Ik kon flink wat werk verzetten. Dat is ook wel nodig na al die weken rustig aan doen, er moest echt weer even wat gedaan worden. En dat ging prima. S'middags deden we gelukkig eens wat huishoudelijk dingen (ook dringend nodig!) en s'avonds aten we lekker kip met rijst en groenten. (Favoriet van onze kleine man)

Zo vlogen de dagen dus voorbij, terwijl we weinig deden, maar dat is ook weleens heerlijk.

Hoe was jullie weekend?

3 opmerkingen:

 1. Ook hier was t snel voorbij. We stonden van vrijdag tot maandag op de camping. Kinderen hebben zich prima vermaakt en zijn zelfs in t meertje geweest. Dikke pret in ieder geval. Nu weer naar de speelzaal en straks naar mijn werk. En oja de vakantie was...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ging de tijd ook snel. We hebben ons georienteerd op een nieuwe vloer en radiatoren. Eerste pinksterdag zijn we een wandeling door het bos gaan maken en gister zijn we naar Plaswick geweest. Was erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond vooral de zonnige dagen heerlijk. Toen heb ik lekker buiten gezeten met een boek!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen